Zdravím Vás, priatelia!
S ľútosťou musím konštatovať, že sa ukázalo, že pre tento rok nemôžeme prijímať 2% z dane. Je to daň za neskúsenosť a ospravedlňujeme sa všetkým, ktorí už prispeli v tomto roku, ale aj tým, ktorí chceli prispieť a nemôžu. Dúfam, že v budúcnosti sa nám niečo podobné už nestane.
Ďakujeme za pochopenie!
2 percentá z dane z príjmov
-
- Veterán
- Dátum registrácie: 27 Mar 2016, 17:25
- Predkovia z oblasti: Golembiovský, Slovensko, Poľsko, Ukrajina, Maďarsko
Re: 2 percentá z dane z príjmov
A v čom je problém?
-
- Veľmi aktívny člen
- Dátum registrácie: 01 Jún 2016, 20:50
- Predkovia z oblasti: Kujan, Bobor, Potančok, Pajtáš, Durečka, Salva, Banskobystrický okres, Veľká Lúka, Hájniky, Povrazník, Rumunsko, Skalité, Višňové, Poľsko
neni problém ... tak euríčkami prispejeme na účet a je to

- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať užívateľa:
Zdravím Vás, priatelia,
tento rok je znovu možné podporiť naše združenie GENI.SK percentami dane z príjmov. Informoval som o tom už pred časom v inom príspevku, ale aktualizoval som aj tlačivo, takže sa znovu dovoľujem pripomenúť.
Vopred ďakujeme!
tento rok je znovu možné podporiť naše združenie GENI.SK percentami dane z príjmov. Informoval som o tom už pred časom v inom príspevku, ale aktualizoval som aj tlačivo, takže sa znovu dovoľujem pripomenúť.
Vopred ďakujeme!
- Prílohy
-
Vyhlasenie-o-poukazani-podielu-zaplatenej-dane-z-prijmov-fyzickej-osoby_GENI_SK.pdf
- (149.05 KiB) 31 stiahnutí
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných