Photoshop a uprava fotografii

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
slavohrn
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 14 Dec 2023, 11:41
Predkovia z oblasti: severné slovensko

Zdravím! Potrebujem sa naučit upravovať fotografie v Photoshope. Na youtube je sice množstvo videí ale keďže som nemal s týmto programom predtým skúsenosti rozmýšľam nad nejakým kurzom. Viete mi poradiť niečo za rozumnú cenu? Zatiaľ mám na tejto stránke zľavový kód https://skillmea.sk/online-kurzy/visual ... -photoshop. Máte s týmto kurzom prosím niekto skúsenosti? Za všetky vaše rady vám veľmi ďakujem!
Slavíková
Príspevky: 18
Dátum registrácie: 08 Feb 2016, 16:00
Predkovia z oblasti: Slovensko - Sačurov, Davidov, Cabov, Kobyly, Hanušovce nad Toplou, USA, Olomouc, Zábřeh

Můžu doporučit https://www.kurzyproradost.cz/, přednáší pan Cvrček. Je to tedy v češtině a nevím, jak by to vycházelo cenově. Myslím, že jsou tam ceny i v eurech. Byla jsem úplný začátečník a s počítačovými programy obecně dost zápasím. Dle těchto kurzů jsem se stala obstojně pokročilým uživatelem programu Photoshop. Výhodou je, že po zaplacení jednorázového poplatku mám doživotní přístup a pan Cvrček pořád přidává nová videa. Já jsem byla velice spokojená.
Zdravím a přeji hodně úspěchů.
Napísať odpoveď