Zabudnite na csaladfa.palmai.eu/felvidekiak, máme náš, slovenský web!

Tipy na online databázy užitočné pri genealogickom pátraní.
Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 4966
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

Monicina napísal: 14 Dec 2023, 12:18 Dobrý deň

Vidím, že dodnes neboli moje opätovné podnety (august 2023) zapracované do stránky s vyhľadávaním príslušností obcí k farským úradom. Asi by ste mali zrušiť dialógové okienko "Našli ste na stránke chybu? Napíšte nám."- zjavne nefunguje. Je to samozrejme škoda, lebo tá aplikácia nie je týmto na 100% spoľahlivá, ale aj to je dobré vedieť, aby sa podľa toho vedel človek zariadiť.

Nebudem tam už po neviemkoľký krát zase písať podnety (definitívne som stratila motiváciu), tak dávam užívateľom geni sk na známosť, že viaceré obce dnešného okresu Dunajská Streda mám zmapované, kam patrili katolíci (niektoré obce menili farnosť aj viackrát), takže kto bude mať záujem, môže ma priamo osloviť.
Dobrý deň, ospravedlňujem sa. Z dôvodu vyťaženosti som nebol tu na fóre a Vašu odpoveď som už neprečítal. Upravím to. Idem znovu upozorniť na nefunkčnosť dialógového okienka "Našli ste na stránke chybu? Napíšte nám."
Napísať odpoveď