Okrem oznamu o digitalizácii sčítacích hárkov tu nájdete aj oznam o konferencii "Remeslo má zlaté dno". Pozvánku a Program si môžete otvoriť priamo na ich stránke http://www.minv.sk/?aktuality_sna
Podľa toho, čo som čítala, budú to prednášky o rôznych cechoch a remeselníkoch, napríklad aj ránhojičoch...
"Remeslo ma zlate dno" - konferencia v SNA
-
- Veľmi aktívny člen
- Dátum registrácie: 08 Jan 2013, 21:06
- Predkovia z oblasti: Skačany, Hradište, Veľká a Malá Lehota, Veľké Pole, Bánov, Budapešť, Mezice (ČR)
Dnes som sa informoval ohľadom možného zborníka z konferencie Remeslo má zlaté dno.
Zborník bude približne v marci 2015 v tlačenej podobe. SNA však nemá právo predaja, takže sa nebude dať zakúpiť, ale má právo výmeny, takže treba priniesť nejakú inú knihu (možno po dohode) a tú vám vymenia za zborník, kus za kus. Dnes mi to povedali osobne v SNA.
Zborník bude približne v marci 2015 v tlačenej podobe. SNA však nemá právo predaja, takže sa nebude dať zakúpiť, ale má právo výmeny, takže treba priniesť nejakú inú knihu (možno po dohode) a tú vám vymenia za zborník, kus za kus. Dnes mi to povedali osobne v SNA.
Hmm tak je to teda. Mal som tiež záujem o ten zborník, aj som písal organizátorovi konferencie 18.10.2014. Písomne som pýtal informácie o predpoklade vydania zborníka a jeho prístupnosti pre verejnosť a odpoveď zatiaľ žiadna.
Nepoznám vnútorné predpisy SNA, alebo iný konkrétny legislatívny doklad týkajúci sa (ne)možnosti predaja zborníka, ale keď už tak... SNA by oslovil "kto má právo a možnosť výmeny"(kníhkupec, antikvariát...?) a dal aj oznam o možnosti zakúpenia na internetovú stránku? Komplikované? Ešte počkám na odpoveď z 18.10.2014, snáď sa dočkám...
Nepoznám vnútorné predpisy SNA, alebo iný konkrétny legislatívny doklad týkajúci sa (ne)možnosti predaja zborníka, ale keď už tak... SNA by oslovil "kto má právo a možnosť výmeny"(kníhkupec, antikvariát...?) a dal aj oznam o možnosti zakúpenia na internetovú stránku? Komplikované? Ešte počkám na odpoveď z 18.10.2014, snáď sa dočkám...