Aktualizácia fóra

Pravidlá fóra
Táto sekcia sa týka výhradne funkcionality fóra samotného.
Ak chcete, aby Vám niekto prečítal dokumenty, zakladajte tému v subfóre "Čítanie starých dokumentov" viewforum.php?f=22
ĎAKUJEME!
homer
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Príspevky: 236
Dátum registrácie: 18 Feb 2013, 18:24
Predkovia z oblasti: Vrutky, Strba, Vikartovce

marekT napísal:
21 Jún 2017, 18:09
homer napísal:
21 Jún 2017, 16:31
Predpokladam, ze je to asi nejaky bug, ktory sa prejavuje v Chrome. Pri otvoreni kazdej temy sa na lavej strane zobrazi male menu okno so 4 moznostami a so zakliknutou prvou moznostou "Sledovat tuto temu". Okno casto zakryva aj text, pritom sa neda vypnut ani presunut.
Zvláštne, mám chrome doma na 2 počítačoch a ani jeden to nerobí. Nemôže byť problém v nejakom rozšírení?
M.
Pouzivam anglicku verziu operacneho systemu aj browsera. Z rozsireni mam nainstalovane AdBlock Plus, Facebook Adblock, Google docks a IE Tab (emulacia Internet explorera v Chrome, pouzivam ju na zobrazenie mapy v Katasterportali). Moze nieco z toho sposobovat problem?
homer
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Príspevky: 236
Dátum registrácie: 18 Feb 2013, 18:24
Predkovia z oblasti: Vrutky, Strba, Vikartovce

Zda sa, ze je to cele nejake "rozsypane". Je to len u mna?
bug2.jpg
laco
Veterán
Veterán
Príspevky: 405
Dátum registrácie: 11 Apr 2014, 20:01
Predkovia z oblasti: Nitrianský Hrádok, Bánov - Rosival, Necpaly - Justh, Bratislava a Záhorie - Klempa

Nepoužívam priamo Chrome, ale Operu, ktorá je postavená na Chromium (open source verzia Chrome). Predpokladám, že môj problém bol spôsobený nejako s cache, lebo prestal po tom, čo som sa prihlásil, zmenil nastavenie triedenia príspevkov na "newest first" a následne späť na "newest last". Odvtedy to funguje k mojej spokojnosti. Tie somarinky, čo sa ukazujú Homerovi sa mi tuším tiež zobrazovali (ale bez záruky).

Laco
dangol
Veterán
Veterán
Príspevky: 416
Dátum registrácie: 27 Mar 2016, 17:25
Predkovia z oblasti: Golembiovský: Slovensko, Poľsko, Ukrajina, Rakúsko, Maďarsko, Kónya/Kóńa, Jánošík: Branč, Krajčovič, Gyűrűsi: Komjatice, Nesvady
Bydlisko: Nitra

Dobrý deň,
mne sa zobrazuje to isté, čo homerovi /myslela som, že na úpravách sa ešte pracuje/.
Používateľov profilový obrázok
marekT
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 248
Dátum registrácie: 05 Sep 2012, 02:11
Predkovia z oblasti: Dolný Kubín, Spišská Nová Ves, Kežmarok
Kontaktovať používateľa:

dangol napísal:
22 Jún 2017, 19:29
Dobrý deň,
mne sa zobrazuje to isté, čo homerovi /myslela som, že na úpravách sa ešte pracuje/.
Skúste:
1. napísať, aký prehliadač a aké rozšírenia k nemu používate.
2. vymazať cache prehliadača
3. iný prehliadač (aspoň vyskúšať, či problém je aj pod ním).

Ja skúsim otestovať fórum aj na iných počítačoch, pretože na dvoch domácich skončilo testovanie bez akýchkoľvek problémov
laco
Veterán
Veterán
Príspevky: 405
Dátum registrácie: 11 Apr 2014, 20:01
Predkovia z oblasti: Nitrianský Hrádok, Bánov - Rosival, Necpaly - Justh, Bratislava a Záhorie - Klempa

laco napísal:
21 Jún 2017, 08:33
Na mobile (Android) odkaz na ten posledný príspevok nemáme, ale budiž, to prežijem.
Takže už som zistil ako to funguje na mobile - je potrebné ťuknúť na dátum a čas posledného príspevku a všetko sa zobrazí tak, ako som navyknutý - klasický problém medzi klávesnicou a stoličkou. :-)

Laco.
Používateľov profilový obrázok
marekT
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 248
Dátum registrácie: 05 Sep 2012, 02:11
Predkovia z oblasti: Dolný Kubín, Spišská Nová Ves, Kežmarok
Kontaktovať používateľa:

laco napísal:
22 Jún 2017, 23:25
laco napísal:
21 Jún 2017, 08:33
Na mobile (Android) odkaz na ten posledný príspevok nemáme, ale budiž, to prežijem.
Takže už som zistil ako to funguje na mobile - je potrebné ťuknúť na dátum a čas posledného príspevku a všetko sa zobrazí tak, ako som navyknutý - klasický problém medzi klávesnicou a stoličkou. :-)

Laco.
Super, teším sa, že to ide a gratulujem :)))
homer
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Príspevky: 236
Dátum registrácie: 18 Feb 2013, 18:24
Predkovia z oblasti: Vrutky, Strba, Vikartovce

Skúste:
1. napísať, aký prehliadač a aké rozšírenia k nemu používate.
2. vymazať cache prehliadača
3. iný prehliadač (aspoň vyskúšať, či problém je aj pod ním).
Dobry tip.
Najprv som skusil Microsoft Edge, tam to fungovalo spravne. Potom som v Chrome vymazal cache (samozrejme okrem hesiel a cookies) a konecne to zacalo zobrazovat spravne.
dangol
Veterán
Veterán
Príspevky: 416
Dátum registrácie: 27 Mar 2016, 17:25
Predkovia z oblasti: Golembiovský: Slovensko, Poľsko, Ukrajina, Rakúsko, Maďarsko, Kónya/Kóńa, Jánošík: Branč, Krajčovič, Gyűrűsi: Komjatice, Nesvady
Bydlisko: Nitra

Mám prehliadač Chrome, vyčistila som ho a funguje to aj mne. Ďakujem.
Napísať odpoveď