Prosim nema niekto k dispozicii rim. katolicke sobasne matriky Ruzomberka cca od 1857 do 1887?
Vdaka
Matriky Ružomberok - RK
- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Ten film, na ktorom to je, neobsahuje ziadne zaznamy o krste, teda nie je oindexovany a neda sa stiahnut. Zeby ho mal niekto cely nafoteny v archive sa mi zda dost nepravdepodobne.
Skuste FSV, DNF: 004946320, IMG od 00108, oo matriky 1858-1891
- duros
- Administrátor
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Ty brdo, ale si dobry! .-) Len by ma zaujimalo, ako si na to dosielImrich napísal:Skuste FSV, DNF: 004946320, IMG od 00108, oo matriky 1858-1891

Na Mormonskej stranke (indexy) som do poľa Birthplace zadal Ružomberok. Vratilo mi to viacere narodenia z daneho časového intervalu, ziskal som tak DFN: 004946318. Toto DNF som vo FSV inkrementoval na 004946320 a tam sa nasla hladana sobasna matrika. Neurobil som nic ine nez to, co sa uz na tomto fore spominalo. Ty si nejako mylne usúdil, ze matriky z toho obdobia nie su indexovane.
- duros
- Administrátor
Nie, nie...na tom filme totiz vobec nie su krsty (film c. 2011177: https://familysearch.org/search/catalog ... %20Library ). Ale ma nenapadlo pouzit krsty z predosleho filmu a nasledne skusat nizsie cisla DFN a to hlavne preto, ze tam tie krsty nie su. Obvykle to tak je, ze taky film byva nepristupny.
V poriadku. Napíšem naše skúsenosti všeobecne. Ak vieme nejako zistiť DFN filmu obsahujúceho nejaké matriky z farnosti F, tak je pravdepodobné, že filmy obsahujúce celú farnosť F majú to isté DNF plus/mínus malé číslo. A tie DFN-umbers treba vo FSV preskúšať.
- ludolf
- Člen
- Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:59
- Predkovia z oblasti: Banskobystrický okres
Dakujem Vam obom za rychlu odpoved. Na niekolko mesiacov som "vypadol" z prechadzania matrik, resp. vsetko co som potreboval mam bud stiahnute alebo to bolo on-line. Prosim viete mi poslat link na vlakno kde je nieco popisane na tomto fore ako sa pracuje s aplikaciou Family Search Viewer?
Dakujem
Dakujem
- ludolf
- Člen
- Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:59
- Predkovia z oblasti: Banskobystrický okres
Parada fajn, velka vdakaduros napísal:viewtopic.php?f=27&t=6890