Rozny tvar priezviska - Guzma/Guzmicski

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
ZuzanaH
Nováčik
Nováčik
Dátum registrácie: 09 Okt 2015, 00:59
Predkovia z oblasti: rod Mravuch Nitra a okolie

Mám otázku môže sa stať, že pri jednom potomkovi je matka uvedená Anna Guzma a pri druhom Anna Guzmicski? Otec rovnaky
Naposledy upravil/-a duros v 09 Okt 2015, 07:41, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Prispevok oddeleny od povodnej temy "Prijmeni -ova", vytvorena nova tema (s povodnym nemalo nic spolocne)
Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

Nie je to nic vynimocne, stretavame sa s tym, ze priezviska su zapisovane v minulosti v roznych tvaroch. Malo by ist o tu istu osobu.
ZuzanaH
Nováčik
Nováčik

Ďakujem veľmi pekne, som v zostavovaní rodokmeňa úplný nováčik. Tak sa riadim naštudovaným tu na foré a po rôznych stránkach, čo som ponachádzala v odkazoch. :D
meky
Nováčik
Nováčik
Dátum registrácie: 18 Okt 2012, 00:21
Predkovia z oblasti: Močenok, Žlkovce,Pečeňady

Skúste ešte porovnať krstných rodičov...
ZuzanaH
Nováčik
Nováčik

neviem tam porovnať krsných lebo obmena mena sa mi objavuje pri deťoch Andreas Mravuch a Anna Guzma/Guzmicski/Kuzma :/
duros
Administrátor
Administrátor
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

No, tu mate vsetky deti:
https://familysearch.org/search/collect ... id=1554443

S vynimkou prveho dietata, su krstni rodicia rovnaki, ale v pripade prveho dietata je aj adresa zhodna, takze znovu tvrdim, ze ide stale o tu istu osobu.
ZuzanaH
Nováčik
Nováčik

a jedna otázočka keď tam dáte tie hviezdičky tak namiesto nich vkladá všetky možnosti, ktoré nájde?
duros
Administrátor
Administrátor
Kontaktovať používateľa:

ZuzanaH napísal:a jedna otázočka keď tam dáte tie hviezdičky tak namiesto nich vkladá všetky možnosti, ktoré nájde?
Ano: http://www.geni.sk/ako-efektivne-vyhlad ... ilysearch/
Napísať odpoveď