A ještě dodatek...na Slovensku neexistuje nic jako lhůta pro vyřízení požadavku?
V tomto máte síce pravdu, ale kópie sa vyhotovujú z originálnych hárkov. Tie oxeroxujú a následne Vám ich v čiernobielej kópii pošlú.delinka napísal:Další měsíc za námi a z SNA stále žádná odpověď ani výzva k úhradě poplatků. Upřímně toto nechápu, v žádosti je uvedeno přesné číslo sčítacího lístku, pod kterým je v SNA uložen. Pokud jsou všechny lístky již digitalizovaném, tak přece jeho dohledání a vytištění je záležitost na cca 5-10 minut ne?
Lehota na odpoveď je zo zákona 30 dní. Upozorňujem Vás však nato, že v zmysle zákona stačí, aby Vám do 30 dní napísali, že Vašu žiadosť evidujú a postupujú ďalšiemu pracovníkovi a zo zákona majú opäť 30 dní na ďalšiu odpoveď.delinka napísal: A ještě dodatek...na Slovensku neexistuje nic jako lhůta pro vyřízení požadavku?
Lehota na odpoveď je zo zákona 30 dní. Upozorňujem Vás však nato, že v zmysle zákona stačí, aby Vám do 30 dní napísali, že Vašu žiadosť evidujú a postupujú ďalšiemu pracovníkovi a zo zákona majú opäť 30 dní na ďalšiu odpoveďdelinka napísal: A ještě dodatek...na Slovensku neexistuje nic jako lhůta pro vyřízení požadavku?
Genealogia je beh na dlhe trate. Treba sa obrnit trpezlivostou. Su staty, kde su na tom ovela horsiedelinka napísal:....
Přiznávám, že mě nejvíce štve, že bez toho lístku se nehnu dál, sice náhodně projíždím matriky, jestli se neobjeví příjmení, které hledám, ale obávám se, že informace z lístku mě zavedou někam úplně jinam. A taky se bojím poslat další urgenci, aby to nezakopali úplně. Trošku paranoidní, vím, ale nemůžu si pomoc
Mne sa to tak isto najprv stalo, skuste iny prehliadac. Tiez to vyskusajte nacitat (reload) viac krat, niekedy to zaberie na dalsi pokus.