Dobrý deň,
pracujem aktuálne v offline verzii FTB. Chcela by som vsak nahrat rodokmen na MH. Avsak nie vcelku, ale osobitne otcovu a maminu stranu.
Ked som dala exportovat predkov od otca, exportovalo to cisto iba priamu liniu predkov. Rada by som však tam mala aj všetky deti, surodencov,... proste vsetkych ludi od otca vyssie.
Dá sa to nejak takto spravit?
Rozdelenie rodokmenu- VYRIESENE
-
- Nováčik
- Dátum registrácie: 10 Jún 2024, 09:01
- Predkovia z oblasti: Papín, Zubné, Palota, Adidovce, Dolžyce
Naposledy upravil/-a HistoryHunter v 07 Aug 2024, 12:46, upravené celkom 1 krát.
- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Musíte zaškrtnúť všetky možnosti, teda nielen predkov, ale aj potomkov. K tomu sa dostanete cez tlačidlo "Upraviť". Ale pozor! Nezahrnie Vám to napríklad deti súrodencov Vášho otca, alebo deti jeho strýkov. V takom prípade choďte na najstaršieho predka v otcovskej línii a zvoľte len potomkov. Budete mať rodokmeň otcovskej línie, so všetkými potomkami, súrodencami.
- Prílohy
-
- FTB export.jpg (133.63 KiB) 966 zobrazení
-
- Nováčik
- Dátum registrácie: 10 Jún 2024, 09:01
- Predkovia z oblasti: Papín, Zubné, Palota, Adidovce, Dolžyce
Dakujem za info. Tak som to aj skusala, skoda ze to nezahrnie aj deti súrodencov otca, alebo deti jeho strýkov. Asi to spravim od najstarsieho predka v otcovskej linii a zvysnych ludi rucne dopisem. Dakujemduros napísal: ↑04 Aug 2024, 20:55 Musíte zaškrtnúť všetky možnosti, teda nielen predkov, ale aj potomkov. K tomu sa dostanete cez tlačidlo "Upraviť". Ale pozor! Nezahrnie Vám to napríklad deti súrodencov Vášho otca, alebo deti jeho strýkov. V takom prípade choďte na najstaršieho predka v otcovskej línii a zvoľte len potomkov. Budete mať rodokmeň otcovskej línie, so všetkými potomkami, súrodencami.