Dobrý deň.
Nakoľko môj genealogický sw už nie je dlhšie podporovaný a chcel by som sa vrátiť k môjmu genealogickému výskumu prosím o tipy na genealogický sw kam by som mohol preniesť moju databázu (cez GEDCOM) a pokračovať v práci.
Požiadavky: práca offline (nie na webe), vyšší počet osôb (viac ako 500), nebránim sa kúpe - ale nie pravidelný poplatok, ak by bol free je to plus.
Poradíte niečo s čím máte dobré skúsenosti?
Ďakujem.
software
- patricius95
- Veterán
- Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:08
- Predkovia z oblasti: Ličartovce → Zakarovský, Ruské Pekľany → Koscik, Havranec → Leľo, Nitr. Streda → Trenčiansky
Dobrý deň,
za mňa jednoznačne FamilyTreeBuilder. Nutná bezplatná registrácia cez portál MyHeritage, RDK tvorím zásadne offline, program nevyžaduje žiadne platby.
za mňa jednoznačne FamilyTreeBuilder. Nutná bezplatná registrácia cez portál MyHeritage, RDK tvorím zásadne offline, program nevyžaduje žiadne platby.
S pozdravom
Patrik Zakarovský
Patrik Zakarovský
-
- Dátum registrácie: 31 Okt 2012, 10:03
- Predkovia z oblasti: Strečno a okolie ("amerikáni", rod. Oberta, rod. Beháň Sepeši a iné), rod. Mészáros z Horného Baru a Veľkej Lúče, Jurová (rod. Katona), Veľký Grob, Nová Bystrica/Vychylovka, Galanta/Javorinka
zalezi od sposobu pouzitia a dalsich potrieb.
Pre pristup len 1 uzivatelovi a instalaciu do domaceho pc potom je zdarma GRAMPS (open source) . Je tam nejaka moznost vypublikovania aj online pre potreby zdielania alebo kooperacie
Ak ma na rodokmeni pracovat viacej uzivatelov je vhodnejsi ktory umoznuje pristup viacerych osob z internetu.
WebTrees - sice je to webova aplikacia vyzadujuca instalaciu web servera a databazy, ale da sa to nainstalovat doma do pocitaca alebo webhosting. Vyhoda oproti webstrankam na ktorych sa da robit rodokmen kooperacne je v tom, ze databazu, pridavanie aj upravu osob, mam pod kontrolou a nemoze data ktokolvek zmenit.
Pre pristup len 1 uzivatelovi a instalaciu do domaceho pc potom je zdarma GRAMPS (open source) . Je tam nejaka moznost vypublikovania aj online pre potreby zdielania alebo kooperacie
Ak ma na rodokmeni pracovat viacej uzivatelov je vhodnejsi ktory umoznuje pristup viacerych osob z internetu.
WebTrees - sice je to webova aplikacia vyzadujuca instalaciu web servera a databazy, ale da sa to nainstalovat doma do pocitaca alebo webhosting. Vyhoda oproti webstrankam na ktorych sa da robit rodokmen kooperacne je v tom, ze databazu, pridavanie aj upravu osob, mam pod kontrolou a nemoze data ktokolvek zmenit.