Dobrý deň,
hľadám potomkov vetvy Braunerovcov. Dopracovala som sa zatiaľ sem:
Moja priama línia:
Rodičia: Karol Brauner a matka Barbara, rod. Slik - syn Anton Ferdinand Brauner (1), k súrodencom som sa nedopracovala, jediný údaj mám, že pri krste syna mali lokaciu Výčapky (otec bol venator)
Rodičia: Anton Ferdinand Brauner (1) (nar. 1830 krst Čermany, bydlisko pri krste Vyčapky) a matka Klara, rod. Scholz (nar. 1841 Čaradice) - syn Karol Alexander Brauner (nar. 1867 krst Nekyje) (2), mal 6 súrodencov (Carolus nar. 1862 krst Svätý Benedik, Adelhájdá nar. 1864 krst Nekyje, Rudolphus Laurentiucs nar. 1869 krst Nekyje, Júlia nar. 1872 Fel(só) Nyék - Horné Nekyje, Gizella nar. 1874 krst Vinica, Anna nar. 1876 - Praedium Selcz - Selce, Josephus nar. 1879 Praedium Selcz - Selce, János Lászlo nar. 1881 - Major Szelcz - Majer Selce), (otec bol venator)
Rodičia: Karol Alexander Brauner (2) (nar. 1867 krst Nekyje) a Helena Anna Katrušin (nar. 1871 rodisko Adamovské Kochanovce, neskôr žila Zlaté Moravce, bydlisko Melčice)- dcéra Margita Braunerová (nar. 1900) (3), mala 2 sestry (Helena a Oľga)
Rodičia mojej babky: Margita Braunerová (nar. 1900, Levice) (3) a Ján Turman - dcéra Alica Helena Anna (moja babka)
Hľadám potomkov Braunerovcov
-
- Dátum registrácie: 05 Aug 2022, 21:24
- Predkovia z oblasti: Baranya, Braunerova (Levice)
Dobrý den,
Neviem ci je tam.nejaka spojitost, ale moj otec mal staru mamu Helenu Baranyovu, rodenu Braunerovu. Tato mala dve sestry (jedna emigrovala do USA, Dallas), zial nevieme o nich nic ine.
Aj my hľadáme potomkov Brauner.
Neviem ci je tam.nejaka spojitost, ale moj otec mal staru mamu Helenu Baranyovu, rodenu Braunerovu. Tato mala dve sestry (jedna emigrovala do USA, Dallas), zial nevieme o nich nic ine.
Aj my hľadáme potomkov Brauner.
-
- Dátum registrácie: 26 Dec 2024, 17:05
- Predkovia z oblasti: Polláková
Helena Baranyová rodená Braunerová (1910-2002) bola moja prastarká.