VYRIEŠENÉ software Ancestry

Danka
Dátum registrácie: 21 Dec 2023, 10:16
Predkovia z oblasti: Dronzek, Šoltys (Lapsze Wyzne, terajšie Poľsko), Vozár, Černický (Dobšiná, SNV)

Dobrý deň,
prosím o radu:
1. Používam na tvorbu rodokmeňa program Ancestry. Stala sa mi taká vec, že z nejakého dôvodu mi nejde otvoriť súbor, píše, že Nahrání souboru se nezdarilo. Mám tam vytvorené dalšie 2 súbory, tie otvorí bez problému. Ciastočne mám dáta t tohto súboru natiahnuté na MH, ale v tomto súbore som mala aj fotky a scany z matrík, imigračné záznamy a pod. Viete prosím poradiť či je nejaká šanca ako ten súbor otvoriť v Ancestry alebo sa nejakým spôsobom poškodil a už s tým nič nespravím? Alebo bol príliš veľký? :|

2. Zvažujem prejsť na MH Family tree builder. Viete mi povedať, či MH Family tree builder funguje aj bez zaplateného členstva na MH? Momentálne mám zaplatené členské na MH, len chcem mať istotu, ak ho jedného dňa prestanem platiť (aj ked to asi tak skoro nebude :) )

Dakujem.
Danka
Naposledy upravil/-a Danka v 23 Feb 2025, 15:46, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

1) Súbor Ancestry mýá koncovku rodz a je to v podstate archívny súbor, dá sa otvoriť pomocou programu Winrar, napríklad, alebo iným programom určeným na otváranie archívnych súborov. Po otvorení uvidíte podzložky documents, files, heads, photos.
2) Funguje. Len nesynchronizujte s webom.
Danka
Dátum registrácie: 21 Dec 2023, 10:16
Predkovia z oblasti: Dronzek, Šoltys (Lapsze Wyzne, terajšie Poľsko), Vozár, Černický (Dobšiná, SNV)

Dakujem, zajtra to skusim.
Napísať odpoveď