Sčítacie hárky - 1940 - aplikácia

Tipy na online databázy užitočné pri genealogickom pátraní.
Monicina
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 21 Okt 2021, 12:23
Predkovia z oblasti: Podunajská nížina, okolie Kráľovského Chlmca, Berežská oblasť v Zakarpatskej Rus

Ide nám to pomaly, je nás málo.
Chcem by som poprosiť niekoho z Vás, ktorí indexujete, či by ste boli ochotní zindexovať rok 1940 - obec Čela v okrese Bratislava (Rovinka), zostalo mi 15 hárkov a nedokážem to prečítať. Je to v nejakom divnom type nemeckého kurentu, 160 hárkov som urobila. ale tieto zvyšné už sú nad moje sily.

https://www.scitacieharky.sk/zaznamy?Fi ... 100&page=1

Rovnako zostal jeden hárok v obci Schildern v okrese Bratislava:
https://www.scitacieharky.sk/zaznamy?Fi ... 100&page=1

Ďakujem
Používateľov profilový obrázok
patricius95
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:08
Predkovia z oblasti: Ličartovce → Zakarovský, Ruské Pekľany → Koscik, Havranec → Leľo, Nitr. Streda → Trenčiansky

Monicina napísal: 13 Sep 2024, 09:01 Chcem by som poprosiť niekoho z Vás, ktorí indexujete, či by ste boli ochotní zindexovať rok 1940 - obec Čela v okrese Bratislava (Rovinka), zostalo mi 15 hárkov a nedokážem to prečítať.
Hotovo 😎
S pozdravom
Patrik Zakarovský
Monicina
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 21 Okt 2021, 12:23
Predkovia z oblasti: Podunajská nížina, okolie Kráľovského Chlmca, Berežská oblasť v Zakarpatskej Rus

Ďakujem. :)
filip238
Dátum registrácie: 05 Júl 2025, 19:02
Predkovia z oblasti: Ruská Voľa nad Popradom, Plaveč, Čirč

Dobrý deň.

V prvom rade Vám chcem poďakovať za uľahčenie hľadania záznamov pomocou stránky scitacieharky.sk

Chcem upozorniť, že obec Čirč (Sabinov) pre rok 1930 má indexovaných len 7 záznamov zo 155.
Ak je potrebná pomoc indexácie, rád pomôžem.
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

filip238 napísal: 05 Júl 2025, 19:09 Dobrý deň.

V prvom rade Vám chcem poďakovať za uľahčenie hľadania záznamov pomocou stránky scitacieharky.sk

Chcem upozorniť, že obec Čirč (Sabinov) pre rok 1930 má indexovaných len 7 záznamov zo 155.
Ak je potrebná pomoc indexácie, rád pomôžem.
Myslím, že to môžete aj bez ohlasovania. Indexovať môže ktokoľvek.
fefefe
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:58
Predkovia z oblasti: Kubaš,Peldik z Brezy, Greňo z Lomnej, Páterek z Beňadova, Kobida z Bobotu, Závodský z Motešíc, Fodora, Šiarik z Hradišťa, Korencsik z Topoľčian,

Zdravím, poprosím o radu už vyše mesiaca mi nejde otvoriť stránka scítacieharky. sk. Načíta mi iba úvodnú stránku, kde je vľavo hore napísané Mapy, Záznamy. K samotným sčítacím hárkom sa neviem dostať. Skúšal som ísť cez Mozzilu, Microsoft Edge, Chrome.
Ďakujem
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

fefefe napísal: 10 Júl 2025, 08:41 Zdravím, poprosím o radu už vyše mesiaca mi nejde otvoriť stránka scítacieharky. sk. Načíta mi iba úvodnú stránku, kde je vľavo hore napísané Mapy, Záznamy. K samotným sčítacím hárkom sa neviem dostať. Skúšal som ísť cez Mozzilu, Microsoft Edge, Chrome.
Ďakujem
Čo tak vymazať vyrovnávaciu pamäť prehliadača, cookies, etc? Lebo mne ide...
fefefe
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Predkovia z oblasti: Kubaš,Peldik z Brezy, Greňo z Lomnej, Páterek z Beňadova, Kobida z Bobotu, Závodský z Motešíc, Fodora, Šiarik z Hradišťa, Korencsik z Topoľčian,

Vymazal som, ale nepomohlo.
ando007
Člen
Člen
Dátum registrácie: 02 Aug 2023, 11:01
Predkovia z oblasti: Bystrá, Miková, Bukovce, Soľník, Ladičkovce, Hankovce, Kochanovce, Papín

Nefunguje ani tento link? https://shorturl.at/fjY5M
fefefe
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen

ando007 napísal: 10 Júl 2025, 12:47 Nefunguje ani tento link? https://shorturl.at/fjY5M
Nefunguje, iba mi načíta stránku, kde je vľavo hore napísané Mapy, Záznamy.
Napísať odpoveď