Vyhľadávanie osoby

Používateľov profilový obrázok
dado11
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Dátum registrácie: 16 Feb 2013, 19:16

Zdravím vospolok, chcel by som sa poradiť ako mám hľadať predka ktorý sa narodil v Leviciach, keďže pochádzal z Levíc čo je prevažne veľké mesto tak napríklad keby že hľadám jeho krst hľadám medzo rokmi 1881-1895 práve že je tam jednoducho strašne veľa strán ako by som našiel jeho krst nejak rýchlejšie ako prehľadávať každú jednu stranu samostatne?
Ďakujem.
Dôležitá vec je neprestať sa pýtať :) , Prajem pekný deň, Dávid
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

Nijako. Stranu po strane.
Richard
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Dátum registrácie: 08 Jan 2013, 21:06
Predkovia z oblasti: Skačany, Hradište, Veľká a Malá Lehota, Veľké Pole, Bánov, Budapešť, Mezice (ČR)

Ja tak postupne prehľadávam matriku z Budapešti. Prešiel som odhadom už 10 000 strán a našiel som dve deti zo štyroch hľadaných :) Myslím, že Levice budú oproti tomu malina :)
dado11
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Dátum registrácie: 16 Feb 2013, 19:16

Tak to hej ale myslel som že sa to dá nejak urýchliť ale zrejme nie :)
Dôležitá vec je neprestať sa pýtať :) , Prajem pekný deň, Dávid
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

Este mozete skusit stastie cez vyhladavanie v oindexovanych matrikach na FS (ak su Levice oindexovane). Ale vysledok je neisty..aj ked...aj motyka moze vystrelit.
Napísať odpoveď