Stretnutie amaterskych genealogov

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
casper911
Aktívny člen
Aktívny člen
Dátum registrácie: 18 Okt 2012, 00:28
Predkovia z oblasti: Lanči, Lancsin z Pruského a okolia, Andraščík a Ondko zo Sabinova a okolia, Veľké Uherce

Tak to je super sprava. :D Len sa chcem spytat, ci je termin 11.5. definitivny? Potreboval by som to vediet, aby som si dopredu vedel zariadit pracovne povinnosti. A taktiež ci je predpoklad, ze sa bude hybat aj s casom zaciatku akcie 15:00, predsa len nie sme vsetci z BA a pri predpoklade trvania akcie 4 – 5 hodin(mozno sa mylim), by mozno stalo zato posunut to aspon o 2 hodinky skor.
Ale to je samozrejme len moj nazor. Nech sa vyjadria aj ostatni, ja sa budem snazit prisposobit.

Zatial dakujem za dalsie info.
Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

Datumovo je to zatial nemenne. Ak bude vacsina za posunutie casu, myslim, ze by s tym nemal byt problem.
constance4
Člen
Člen
Dátum registrácie: 25 Mar 2013, 23:12

ja som za 11teho náhodou budem na slovensku ;)
duros
Administrátor
Administrátor
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

constance4 napísal:ja som za 11teho náhodou budem na slovensku ;)
Vitajte v klube! :-) Zapisujem si Vas :-)
casper911
Aktívny člen
Aktívny člen
Dátum registrácie: 18 Okt 2012, 00:28
Predkovia z oblasti: Lanči, Lancsin z Pruského a okolia, Andraščík a Ondko zo Sabinova a okolia, Veľké Uherce

OK, tak si napiste aj mna. Rad pridem :)
duros
Administrátor
Administrátor
Kontaktovať používateľa:

casper911 napísal:OK, tak si napiste aj mna. Rad pridem :)
OK, je nas zatial 10, plus dvaja neisti.
macbec
Nováčik
Nováčik
Dátum registrácie: 06 Mar 2013, 10:59
Predkovia z oblasti: Žák, Majdan, Machálek, Morávek, Hrnek, Kopeček, Vanek, Polák, Regásek, Prokeš, Chocholáček, Flajžík, Mikula, Lukeš, Burík - západné Slovensko

Dobrý deň, ak by som mala čas, môžem sa aj ja zúčastniť?
duros
Administrátor
Administrátor
Kontaktovať používateľa:

macbec napísal:Dobrý deň, ak by som mala čas, môžem sa aj ja zúčastniť?
Kazdy je vitany. Len by som prosil co najskor mi dat vediet, ci naozaj pridete, aby sme vedeli co najpresnejsi pocet ucastnikov. Priestor, ktory mame zabezpeceny, pojme cca 15 - 20 ludi, takze ak by nas bolo viac, budeme musiet najst vacsi priestor. S Vami by nas bolo zatial 12 plus dvaja neisti.

Este doplnam informacie o poplatky (vzhladom na otazky v emailoch). Nepozadujeme ziaden poplatok!
Dopravu a pripadne obcerstvenie v samotnej restauracii si hradi kazdy sam. Nie je objednane nic, kazdy si da (alebo neda) co chce.
Pre info - kava vynikajuca, caj - vyber z vela druhov (aj z cerstvej maty), alko aj nealko v beznom sortimente. Jedalny listok najdete na druhom odkaze v prvotnej informacii.
Mojmír
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 22 Okt 2012, 12:27

Bohužial sa nemôžem zúčastniť, na Slovensko priletím až 31.5.
duros
Administrátor
Administrátor
Kontaktovať používateľa:

Priebezny stav prihlasenych -1/+1 plus pan Dr. Nagy - spolu by nas malo byt zatial 13 (blbe cislo, co?) :D
Napísať odpoveď