Pani Zuzana, myslím, že nebudem jediný člen tohto fóra ochotný prečítať si Vašu prácu, pokiaľ nám ju v budúcnosti zverejníte

To páni by tam museli potom mat Tatra-Matra-Fatramilestone napísal:Nedá mi nespomenúť, že ja som mala predtým nad nickom taký zaujímavý geometrický tvar, ktorý ma na sekundu zaskočil, čo to vlastne je, kým som neprešla po ňom kurzorom. Ale už som sa ho zbavila.To isto vymysleli páni administrátori.
Rada by som vedela, odkiaľ čerpali predlohu.
Nielen v nemcine, ale aj tzv. kurrentom. Ide o syna Frantiska Netopila z Vrsku, matku neviem precitat. Pod nim je zapis v tom zmysle, ze bol udeleny dispenz v 3. stupni pribuzenstva. Nevesta bola dcerou Frantiska Rozkosneho a matky Anny, dcery Viktorina neviemakeho a neviemodkial. Pod tym je suhlas jej otca s vydajom.zuzana.hl napísal:mam tu jeden tazky oriesok. sobas z ciech, pisany v nemcine a je tam okolo toho cely sloh. podujal by sa niekto pozriet na to, o co ide v texte pod sobasnymi udajmi o novomanzeloch? bola by som rada, ale neviem, ci to bude niekto vediet precitatodkaz je http://vademecum.archives.cz/vademecum/ ... 9949%29%29 a tu treba zadat cislo stranky 31. - sobas z 10. okt. 1843 Johan Netopil a Jozefa Rozkošna. Dakujem za kazdu snahu o objasnenie