Uz som sa obaval, ze si sa stratil z povrchu zemskehoRichard napísal:Predbežne prídem.
4. stretnutie amaterskych genealogov
- duros
 - Administrátor

- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
 - Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
 - Kontaktovať používateľa:

- duros
 - Administrátor

- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce

Andrej, netusim, aky zaujem o Nitru by bol zo strany ostatnych. Ja s tym nemam problem.

- duros
 - Administrátor

To sa teda tesime, davno som Vas nevidel, ani noviny o Vas nepisu...Kobielsky napísal:Určite prídem, teším sa na stretnutie.
- 
				casper911
 - Aktívny člen

- Dátum registrácie: 18 Okt 2012, 00:28
 - Predkovia z oblasti: Lanči, Lancsin z Pruského a okolia, Andraščík a Ondko zo Sabinova a okolia, Veľké Uherce

Zdravim Vas vsetkych,
tiez by som sa rad pridal, ale zavisi to od terminu... pretoze bohuzial 2 vikendy v mesiaci mam vzdy blokovane
((.
Mohli by ste upresnit teda datum, aby som sa mohol v predstihu prisposobit??
Dakujem.

tiez by som sa rad pridal, ale zavisi to od terminu... pretoze bohuzial 2 vikendy v mesiaci mam vzdy blokovane
Mohli by ste upresnit teda datum, aby som sa mohol v predstihu prisposobit??
Dakujem.
- duros
 - Administrátor

Takze predbezne su stanovene terminy bud 18. alebo 25. oktobra. Definitivne budeme vediet podla moznosti hosta, co by sme mali dohodnut buduci tyzden.