Stretnutie amaterskych genealogov
-
- Aktívny člen
- Dátum registrácie: 18 Okt 2012, 00:28
- Predkovia z oblasti: Lanči, Lancsin z Pruského a okolia, Andraščík a Ondko zo Sabinova a okolia, Veľké Uherce
Kedze zajtra je uz piatok, len si overujem ci vsetko plati, ako bolo napisane.
11.5. o 15:00 v P.P. Pasta Restaurant & Cafe za Billou. Dakujem
- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Ano, plati, zatial je nas 14.casper911 napísal:Kedze zajtra je uz piatok, len si overujem ci vsetko plati, ako bolo napisane.
-
- Aktívny člen
- Dátum registrácie: 18 Okt 2012, 00:28
- Predkovia z oblasti: Lanči, Lancsin z Pruského a okolia, Andraščík a Ondko zo Sabinova a okolia, Veľké Uherce
Po dnesnom absolvovani stretnutia amaterskych genealogov, by som sa chcel este raz velmi pekne podakovat panom Snopekovi a Tettingerovi za zorganizovanie tejto milej akcie. Ja osobne som sa dozvedel vela novych a uzitocnych informacii, ktore mi pomozu v dalsom badani
Hlavne som si rad podebatoval s ludmi, ktori maju rovnake hoby a radi sa podeli o svoje nadobudnute skusenosti.
Takze badaniu zdar a zase niekedy nabuduce

Hlavne som si rad podebatoval s ludmi, ktori maju rovnake hoby a radi sa podeli o svoje nadobudnute skusenosti.
Takze badaniu zdar a zase niekedy nabuduce

- duros
- Administrátor
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Vdaka za pozitivnu reakciu. Som velmi rad, ze pan Dr. Nagy prijal pozvanie a mohli sme sa tak dozvediet mnohe zaujimave veci, o ktorych sme netusili ani my, ktori sa tomu venujeme uz dlhsie.
Zajtra by mal na stranke geni.sk vyjst kratky clanok o stretnuti aj s fotografiami
Zajtra by mal na stranke geni.sk vyjst kratky clanok o stretnuti aj s fotografiami

- jojo
- Člen
- Dátum registrácie: 13 Máj 2013, 09:17
- Predkovia z oblasti: Osvald - Kunešov(Kremnica), Padúch - Štefultov(Banská Štiavnica), Polák - Ružomberok,Trstenský-Trstená-
Ahojte, na geni.sk som chodieval častejsie tak pred rokom, z dovodu casu som sa nemohol tomuto konicku venovat, ale nechal som si posielat novinky z geni.sk, chcem len podotknut ze ma mrzi to ze som sa nemohol zucastnit tohoto stretnutia ktore by som velmi rad abslovoval, no dovod je asi taky, ze som ani len netusil ze sa take nieco ma udiat, tak ak by sa portalu geni.sk dalo posielat ako novinky aj take nieco ako napriklad to ze bude taketo stretnutie, (zronva 11.5. som mal volny den
)
dopredu dakujem za reakcie
s pozdravom
Jojo

dopredu dakujem za reakcie

s pozdravom
Jojo
- duros
- Administrátor
jojo, ospravedlnujem sa. Iniciativa vznikla na fore a tak sa tam aj riesila. Nabuduce skusime nejako oslovit aj ostatnych uzivatelov, ktori nie su na fore (ak to bude mozne).
Opacne zase existuju ludia na tomto fore, ktori sa neprihlasili k odberu noviniek na stranke geni.sk, resp. chodia len na forum a stranku nepoznaju, resp. ju necitaju. Pre tych tu nechavam odkaz na clanok o stretnuti (su tam aj nejake fotky zo stretnutia):
http://www.geni.sk/prve-stretnutie-amat ... ratislave/
Opacne zase existuju ludia na tomto fore, ktori sa neprihlasili k odberu noviniek na stranke geni.sk, resp. chodia len na forum a stranku nepoznaju, resp. ju necitaju. Pre tych tu nechavam odkaz na clanok o stretnuti (su tam aj nejake fotky zo stretnutia):
http://www.geni.sk/prve-stretnutie-amat ... ratislave/
- jojo
- Člen
- Dátum registrácie: 13 Máj 2013, 09:17
- Predkovia z oblasti: Osvald - Kunešov(Kremnica), Padúch - Štefultov(Banská Štiavnica), Polák - Ružomberok,Trstenský-Trstená-
nic sa nestalo, hadam sa dalsieho stretnutia zucastnim, ano ten odkaz - članok som akurat rano cital
, totiz dostali sme sa s manzelkou takpovediac do bodu od ktoreho by sme poterbovali poradit nakopnut aby sme sa mohli dopatrat ku dalsim veciam, a take stretnutie by urcite pomohlo