Dobrý deň,
aj ja mám veľký záujem. Možno vás nestihnem v rozumnom čase, ale prišla by som aspoň na záver.
Do kedy sa plánujeme zdržať?
Ďakujem,
juriva
8. stretnutie amatérskych genealógov
- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
To je škoda. Predpokladám, že cca do 17-tej.juriva napísal: 26 Apr 2018, 15:58 Dobrý deň,
aj ja mám veľký záujem. Možno vás nestihnem v rozumnom čase, ale prišla by som aspoň na záver.
Do kedy sa plánujeme zdržať?
Ďakujem,
juriva
- duros
- Administrátor
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
OK, ste zapisana. Zatial je nas 32 s hostom.reny1 napísal: 30 Apr 2018, 22:22 dobrý deň,
ak je to možné, rada by som sa prihlásila na stretnutie amatérskych genealógov, plus jedna osoba, teda prihlasujem 2 osoby. ďakujem.
- duros
- Administrátor
Zapisane.
Je stastim, ze nam bolo slubene vyhradit priestor do 60 miest. Vyzera to na rekordnu ucast.