Neznáme osoby na fotografiách (Andrášik, Škrabák, Stojná)

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
andrens.official
Dátum registrácie: 18 Júl 2024, 14:54
Predkovia z oblasti: Andrášik, Škrabák, Bambura, Šatara, Gerhart/Gerhard (Gerhadt) z Pešti, Kvak, Semerák, Gajdoš, Kubaliak, Šoltýska, Ďubákovo, Stojná, Dobrý Potok, Ipeľský Potok, Detvianska Huta, Kokava nad Rimavicou, Gajdoška, Kotoška, Lom nad Rimavicou

Zdravím,
neviem zistiť, kto je tá pani úplne vľavo na prvej fotografii a kto je ten chlapec na druhej fotografii. Pozná ich tu niekto?

Prvá fotografia:
20240718_163206.jpg
20240718_163527.jpg
Druhá fotografia:
20240718_205945.jpg
20240718_210538.jpg
Informácie o daných fotografiách:
- odfotené pred domom na Stojnej pri Vaľkove,
- na prvej fotografii sú vedľa tej panej moji prastarí rodičia – Rozália Škrabáková, rodená Kvaková a Jozef Škrabák,
- obe fotografie sú urobené okolo roku 1976.

Som na tomto fóre nový, takže vie niekto, kde to môžem ešte zdieľať, aby sa to dostalo k viacerým ľuďom?
Ďakujem!
Naposledy upravil/-a andrens.official v 18 Júl 2024, 21:33, upravené celkom 1 krát.
A. Andrášik
JMK
Dátum registrácie: 11 Nov 2023, 17:25
Predkovia z oblasti: Bardejov a okolie - Pohronska Polhora

Dobry den,

Toto je dost specificke miesto aby to tu niekto vedel. To by musel byt priamo z toho miesta. Odporucil by som vam skor hladat skupinu na Facebooku. Vela obci ma vlastnu skupinu, ktoru pouzivaju na zdielanie informacii a udalosti v obci. Tam by sa to skor dostalo k rodakom, ktori by ju mohli poznat.

Ale mam taku otazku. "Stojná" je nazov obce? Pretoze podla vyhladavania mi nenaslo ziadnu obec.
andrens.official
Dátum registrácie: 18 Júl 2024, 14:54
Predkovia z oblasti: Andrášik, Škrabák, Bambura, Šatara, Gerhart/Gerhard (Gerhadt) z Pešti, Kvak, Semerák, Gajdoš, Kubaliak, Šoltýska, Ďubákovo, Stojná, Dobrý Potok, Ipeľský Potok, Detvianska Huta, Kokava nad Rimavicou, Gajdoška, Kotoška, Lom nad Rimavicou

JMK napísal: 18 Júl 2024, 21:32 Dobry den,

Toto je dost specificke miesto aby to tu niekto vedel. To by musel byt priamo z toho miesta. Odporucil by som vam skor hladat skupinu na Facebooku. Vela obci ma vlastnu skupinu, ktoru pouzivaju na zdielanie informacii a udalosti v obci. Tam by sa to skor dostalo k rodakom, ktori by ju mohli poznat.

Ale mam taku otazku. "Stojná" je nazov obce? Pretoze podla vyhladavania mi nenaslo ziadnu obec.
Dobrý večer,
ďakujem Vám za radu! Pohľadám na Facebooku dáku komunitu takej obce, ktorá je blízko tomuto miestu. Stojná je poloha, ktorá sa nachádza pri Vaľkove a patrí obci Hrnčiarska Ves.
Tu máte jej polohu:
https://maps.app.goo.gl/zNYdcxpADVwvjXNMA

Túto polohu zobrazí tým, ktorí majú iPhone aplikáciu Mapy.
A. Andrášik
JMK
Dátum registrácie: 11 Nov 2023, 17:25
Predkovia z oblasti: Bardejov a okolie - Pohronska Polhora

Skuste tuto skupinu na facebooku: "České Brezovo, časť Vaľkovo, Slovensko ". Vyzera to tak ze sa tam nedaju posielat prispevky, takze skuste napisat spravcovi skupiny a vysvetlit mu o co ide. Mozno tu fotografiu uverejni a niekto sa najde kto by ju mohol poznat.

Mapa, ktoru ste poslali funguje a otvara sa riadne v google maps. Pozeram ze blizko je Poltár tak mohli by ste skusit aj tu. Na FB je skupina, ktora sa vola "POLTÁR a okolie". Je to verejna stranka a moze tam posielat prispevky kto chce... ale... mozno skuste aj tu napisat spravcovi ci to mozte a ci to nebude proti nejakym pravidlam v skupine.

Vela stastia.
Prajem pekny den.
Napísať odpoveď