Druhe stretnutie amaterskych genealogov

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
Používateľov profilový obrázok
jojo
Člen
Člen
Dátum registrácie: 13 Máj 2013, 09:17
Predkovia z oblasti: Osvald - Kunešov(Kremnica), Padúch - Štefultov(Banská Štiavnica), Polák - Ružomberok,Trstenský-Trstená-

ahojte, nechystá sa v najbližšej dobe nejake stretnutie? radi by sme s manželkou prišli ;)
Richard
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Dátum registrácie: 08 Jan 2013, 21:06
Predkovia z oblasti: Skačany, Hradište, Veľká a Malá Lehota, Veľké Pole, Bánov, Budapešť, Mezice (ČR)

Ja by som sa tiež pridal :)
Darina
Člen
Člen
Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:56

Bolo by to fajn ešte pred začiatkom jarných prác v záhrade. :)
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

Provokativna otazka: kolko by sa nas zislo? :-)
Ak by nas bolo viac ako 5, pouvazoval by som nad tym, ze by sme skusili niekde v strede Slovenska, aby nemali daleko ani z vychodu (cize bud ZA, ZV, BB). Myslim, ze vhodna by bola sobota, alebo piatok popoludni (ale skor asi ta sobota). Nemam nikoho na ruke ako hosta - ponali by sme to ako vymenu skusenosti a predvianocne genealogicke posedenie. Kedze sa blizia Vianoce, bude to musiet byt velmi rychlo (buduci vikend ma husto snezit, to asi nie, aj tak by sme sa nezorganizovali, takze tipujem tu dalsiu sobotu, alebo nasledujucu).
Piste bud sem, alebo na moj email.
Dari
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:30
Predkovia z oblasti: Trebaczky, Sztankovics obce v okolí Piešťan

Prvé stretnutie máme za sebou a na to druhé sa veeeeeľmi teším
masu
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 31 Mar 2013, 16:25
Predkovia z oblasti: Jaslovský, Fridrich, Záhorie, Svätý Jur, Kaufmann, Payer, Šuša

Mne by vyhovovala tá sobota. Veľmi rada by som sa stretla opäť so svojimi kolegami. :D Super, už sa teším. :)
andrej58
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 02 Nov 2012, 10:03
Predkovia z oblasti: Orava,Marmárosziget

ja som za sobotu v ZA :mrgreen:
jojo
Člen
Člen
Predkovia z oblasti: Osvald - Kunešov(Kremnica), Padúch - Štefultov(Banská Štiavnica), Polák - Ružomberok,Trstenský-Trstená-

Ahojte, tak ja s manzelkou (petronia), by sme boli za 7.11. za Zvolen, je pravda ze sme zo Ziliny, no 8. 11. musime byt skoro rano v BB. Takze ja pisem za dve osoby. Obaja sa velmi tesime na stretnutie.
jojo
Člen
Člen

jojo napísal:Ahojte, tak ja s manzelkou (petronia), by sme boli za 7.11. za Zvolen, je pravda ze sme zo Ziliny, no 8. 11. musime byt skoro rano v BB. Takze ja pisem za dve osoby. Obaja sa velmi tesime na stretnutie.
opravujem sa, zly dantum som napisal . Ma byt 7.12. :)
wera
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 15 Sep 2012, 23:31

:cry: bezo mna,.... :cry:
Napísať odpoveď