Druhe stretnutie amaterskych genealogov
- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Provokativna otazka: kolko by sa nas zislo?
Ak by nas bolo viac ako 5, pouvazoval by som nad tym, ze by sme skusili niekde v strede Slovenska, aby nemali daleko ani z vychodu (cize bud ZA, ZV, BB). Myslim, ze vhodna by bola sobota, alebo piatok popoludni (ale skor asi ta sobota). Nemam nikoho na ruke ako hosta - ponali by sme to ako vymenu skusenosti a predvianocne genealogicke posedenie. Kedze sa blizia Vianoce, bude to musiet byt velmi rychlo (buduci vikend ma husto snezit, to asi nie, aj tak by sme sa nezorganizovali, takze tipujem tu dalsiu sobotu, alebo nasledujucu).
Piste bud sem, alebo na moj email.

Ak by nas bolo viac ako 5, pouvazoval by som nad tym, ze by sme skusili niekde v strede Slovenska, aby nemali daleko ani z vychodu (cize bud ZA, ZV, BB). Myslim, ze vhodna by bola sobota, alebo piatok popoludni (ale skor asi ta sobota). Nemam nikoho na ruke ako hosta - ponali by sme to ako vymenu skusenosti a predvianocne genealogicke posedenie. Kedze sa blizia Vianoce, bude to musiet byt velmi rychlo (buduci vikend ma husto snezit, to asi nie, aj tak by sme sa nezorganizovali, takze tipujem tu dalsiu sobotu, alebo nasledujucu).
Piste bud sem, alebo na moj email.
- jojo
- Člen
- Dátum registrácie: 13 Máj 2013, 09:17
- Predkovia z oblasti: Osvald - Kunešov(Kremnica), Padúch - Štefultov(Banská Štiavnica), Polák - Ružomberok,Trstenský-Trstená-
Ahojte, tak ja s manzelkou (petronia), by sme boli za 7.11. za Zvolen, je pravda ze sme zo Ziliny, no 8. 11. musime byt skoro rano v BB. Takze ja pisem za dve osoby. Obaja sa velmi tesime na stretnutie.
- jojo
- Člen
- Dátum registrácie: 13 Máj 2013, 09:17
- Predkovia z oblasti: Osvald - Kunešov(Kremnica), Padúch - Štefultov(Banská Štiavnica), Polák - Ružomberok,Trstenský-Trstená-
opravujem sa, zly dantum som napisal . Ma byt 7.12.jojo napísal:Ahojte, tak ja s manzelkou (petronia), by sme boli za 7.11. za Zvolen, je pravda ze sme zo Ziliny, no 8. 11. musime byt skoro rano v BB. Takze ja pisem za dve osoby. Obaja sa velmi tesime na stretnutie.