Druhe stretnutie amaterskych genealogov
- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
No, tak to nas bude aj viac ako jedno kupe... asik necham rezervovat dve kupe 

Prihlasujem sa na stretnutie amaterskych genealogov vo Zvolene, 18.1.2014. Pocestujem vlakom.
-
- Dátum registrácie: 06 Nov 2012, 12:20
- Predkovia z oblasti: Malé Hoste (Manina, Božik), Zlatníky (Dúcky, Niko, Majtán, Sedlák, Mlynek), Veľké Hoste (Miksa, Hagara, Zajac), Miezgovce (Hagara), Tr. Stankovce (Mlynek), Nová a Stará Lehota (Gregor, Michalka)
Ja by som sa tiež veľmi rád zúčastnil, ale momentálne to vidím asi tak na 10%, že by som mohol prísť. Ak by sa mi to podarilo, tak prídem vlakom.
- duros
- Administrátor
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Prosil by som vsetkych, ktori sa zucastnia stretnutia, aby sposob dopravy vyjadrili v ankete, ak tak este neurobili, tu: viewtopic.php?f=30&t=6766
Je to pre nas dost dolezite. Dakujem!
Je to pre nas dost dolezite. Dakujem!
-
- Aktívny člen
- Dátum registrácie: 18 Okt 2012, 00:28
- Predkovia z oblasti: Lanči, Lancsin z Pruského a okolia, Andraščík a Ondko zo Sabinova a okolia, Veľké Uherce
Ešte jedna otázka na pána Snopeka, týkajúca sa programu.
Chystáte aj teraz nejaké genealogické "mini" prednášky, alebo sa až na mieste ukáže o aké témy budú mať zúčastnení záujem?
)
Ďakujem za info.
Chystáte aj teraz nejaké genealogické "mini" prednášky, alebo sa až na mieste ukáže o aké témy budú mať zúčastnení záujem?

Ďakujem za info.
- duros
- Administrátor
Este na zaciatku som pisal, ze nic/nikoho nemame, lebo sa predpokladalo stretnutie narychlo. Neviem si predstavit ani to, ze by som zopakoval to, co bolo na prvom stretnuti - jednak mam pocit, ze bude prevazovat vacsina, ktora to uz pocula, druhak to boli zvacsa zaklady. Na prvom stretnuti sa aj tak vyrojilo mnozstvo otazok, o ktorych sme debatovali tak nejako volne, co predpokladam, ze bude aj teraz. Momentalne ma v rychlosti ani nenapada, koho by sme mohli pozvat z profesionalov (uz minimalne z pohladu vyjadreni profesionalnych historikov k citaciam na stranku geni.sk - viewtopic.php?p=10310#p10310 ).casper911 napísal:Ešte jedna otázka na pána Snopeka, týkajúca sa programu.
Chystáte aj teraz nejaké genealogické "mini" prednášky, alebo sa až na mieste ukáže o aké témy budú mať zúčastnení záujem?)
Ďakujem za info.
Ale nebranim sa akymkolvek napadom a podnetom... nech sa paci