No, toto je slovo do bitky!patricius95 napísal:Ak by som konečne mohol prísť aj ja, skôr by mi vyhovovala sobota 3.5. Do tretice sa mi to snáď podarí
Tretie stretnutie amaterskych genealogov
- duros
- Administrátor

- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
- patricius95
- Administrátor

- Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:08
- Predkovia z oblasti: Ličartovce → Zakarovský, Ruské Pekľany → Koscik, Havranec → Leľo, Nitr. Streda → Trenčiansky
Tak proti tomu ostro protestujem
Ak bude väčšie množstvo ľudí za 10. máj, nevidím dôvod, aby sa stretnutie prekladalo len kvôli mne 
S pozdravom
Patrik Zakarovský
Patrik Zakarovský
urcite nemozem
, leda, ze by to bolo 1., ci 8. maja...
- duros
- Administrátor

- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Patrik, na protest mate pravo, ale uz by sme Vas naozaj radi privitali medzi sebou 
Pani wera nam to uz naburala... :-/ Vazne by ma mrzelo, keby ste nemohli...
Dari, dame Vam vediet, ked pojdeme do P.P. Pasty
Pani wera nam to uz naburala... :-/ Vazne by ma mrzelo, keby ste nemohli...
Dari, dame Vam vediet, ked pojdeme do P.P. Pasty
A nemohlo by byť zatiaľ nejaké medzistretnutie v Bratislave ? Nechcem uraziť mimobratislavčanov, ale predpokladám, že v hlavnom meste bude dosť členov, ktorí sa môžu a chcú stretnúť, ale povedzme nechcú tomu obetovať celý deň kvôli cestovaniu.
- duros
- Administrátor

Horevyssie - P.P.Pasta Restaurant&Cafe - tam obcas chodievame. Dam vediet.david napísal:A nemohlo by byť zatiaľ nejaké medzistretnutie v Bratislave ? Nechcem uraziť mimobratislavčanov, ale predpokladám, že v hlavnom meste bude dosť členov, ktorí sa môžu a chcú stretnúť, ale povedzme nechcú tomu obetovať celý deň kvôli cestovaniu.