Tretie stretnutie amaterskych genealogov
- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Zatial je nas 15. Rad by som este tento tyzden potvrdil v restauracii pocet ludi, takze prosim tych, ktori maju zaujem, nech mi co najskor daju vediet.
Zatial su prihlaseni: masu, wera, obsivan, richard, jojo, tereza, patricius95, Imrich, 3angel, andrej58, finnrose, dara3, Kobielský a ja s Marekom.
Zatial su prihlaseni: masu, wera, obsivan, richard, jojo, tereza, patricius95, Imrich, 3angel, andrej58, finnrose, dara3, Kobielský a ja s Marekom.
-
- Veterán
- Dátum registrácie: 11 Apr 2014, 20:01
- Predkovia z oblasti: Nitrianský Hrádok, Bánov - Rosival, Necpaly - Justh, Bratislava a Záhorie - Klempa
A môžu sa zúčastniť aj ľudia, ktorí objavili túto skupinu až teraz nedávno? Horšie je, že ešte neviem povedať na 100%, že sa zúčastním, len tak na cca 70%.
Laco
Laco
- duros
- Administrátor
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Nikto to tu nema vyarendovane, ziadne privilegia...laco napísal:A môžu sa zúčastniť aj ľudia, ktorí objavili túto skupinu až teraz nedávno? Horšie je, že ešte neviem povedať na 100%, že sa zúčastním, len tak na cca 70%.
Laco

- duros
- Administrátor
Ale urcite! V najhorsom pripade sa najdu nejake volne kolenaMonina napísal:Zdravím..ja by som tiež chcela dojsť, druhé stretko bolo super. Ale neviem to presne...ak by som predsa len náhodou došla, bude nejaké voľné miesto, keďže musíte nahlásiť počet osôb?

- duros
- Administrátor
Uz ste na zoznameHanka napísal:Zatiaľ sa na stránke snažím len zorientovať. Mám aj ja záujem prísť na stretnutie amatérskych genealógov do Žiliny. Zdraví Hanka z Prievidze

Ak pride laco na 100%, tak je nas 18.