Tretie stretnutie amaterskych genealogov
- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Odkaz pre cestujucich z BA, resp. TT: miestenky su zabezpecene na R 603 (odch. 7.55) vo vozni c. 5 (cca v strede vlaku) v kupe c. 5 a 6, teda miesta 5X a 6X. Zraz ako minule pri orieskovom stanku (alebo rovno vo vlaku). Cestovne listky si musite zakupit sami.
- duros
- Administrátor
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Myslis Dargov od Kosic... s tym pojde asi Patrik (patricius95).andrej58 napísal:Pojde niekto rýchlikom Dargov? zhruba príchod do ZA o 11.15?
- patricius95
- Administrátor
- Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:08
- Predkovia z oblasti: Ličartovce → Zakarovský, Ruské Pekľany → Koscik, Havranec → Leľo, Nitr. Streda → Trenčiansky
Zdravím, nechcel som odpovedať, kým nebudem mať lístok - nakoniec idem s Dargovom vo vozni č. 3 (miesto 63) spolu s ďalšími dvoma nadšencami. Na stretnutie sa už teraz teším 

S pozdravom
Patrik Zakarovský
Patrik Zakarovský
- duros
- Administrátor
A kto ide este od KE okrem Patrika a Terezy? Tusim si to musim znovu preratat, kolko nas bude...tusim to bude tentoraz ucastnicky rekord 

-
- Aktívny člen
- Dátum registrácie: 18 Okt 2012, 00:28
- Predkovia z oblasti: Lanči, Lancsin z Pruského a okolia, Andraščík a Ondko zo Sabinova a okolia, Veľké Uherce
Fiiiha, tak tomu sa hovori do tretice silna zostava.
Velmi som sa chcel opat zucastnit, dufal som do poslednej chvile, ale pracovne povinnosti to bohuzial zariadili inak.... Vsetkym ucastnikom prajem ako vzdy - skvely zazitok! 

-
- Veterán
- Dátum registrácie: 11 Apr 2014, 20:01
- Predkovia z oblasti: Nitrianský Hrádok, Bánov - Rosival, Necpaly - Justh, Bratislava a Záhorie - Klempa
Takže môj status účasti sa dostáva do štádia ak ma neprejde auto tak idem.duros napísal:Ak pride laco na 100%, tak je nas 18.
Žiliny znalých účastníkov sa chcem spýtať, že kde je navhodnejšie parkovať.
Laco