Tretie stretnutie amaterskych genealogov

Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

laco napísal:...
Žiliny znalých účastníkov sa chcem spýtať, že kde je navhodnejšie parkovať.

Laco
Neviem, ci ma OC Mirage obmedzene parkovanie, alebo nie, ale v obchodnych domoch nebyva zvykom obmedzovat parkovanie. Takze tam. A je to odtial blizko.
jojo
Člen
Člen
Dátum registrácie: 13 Máj 2013, 09:17
Predkovia z oblasti: Osvald - Kunešov(Kremnica), Padúch - Štefultov(Banská Štiavnica), Polák - Ružomberok,Trstenský-Trstená-

duros napísal:
laco napísal:...
Žiliny znalých účastníkov sa chcem spýtať, že kde je navhodnejšie parkovať.

Laco
Neviem, ci ma OC Mirage obmedzene parkovanie, alebo nie, ale v obchodnych domoch nebyva zvykom obmedzovat parkovanie. Takze tam. A je to odtial blizko.

ahojte, tak mirrrage ma taketo spoplatnenia , a cez sviatky a vikend by mal byt zdarma, pre istotu sa tam spytajte na vratnici v garazi
http://www.parkovaniezilina.sk/sk/index ... &Itemid=17

a v auparku je cez sviatok a vikend max 5 hodin zdarma
3angel
Nováčik
Nováčik
Dátum registrácie: 02 Nov 2013, 13:19
Predkovia z oblasti: Szelessy, Novotny / Čachtice

Dostal som odporúčanie parkovať v Auparku alebo v Mirage, reštaurácia nemá žiadne parkovisko pre hostí.
Dari
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:30
Predkovia z oblasti: Trebaczky, Sztankovics obce v okolí Piešťan

Pozdravujem všetkých "účastníkov zájazdu" zajtrajšieho stretnutia amatérskych genealógov.
Žiaľ, svoju účasť musím odrieknuť.
Prajem všetkým zúčastneným príjemné posedenie a milé spomienky na stretnutie. :(
Obsivan
Člen
Člen
Dátum registrácie: 18 Máj 2013, 10:38
Predkovia z oblasti: Terchova, Teplička nad Váhom, Gbeľany, Bela, Mojš, Riečnica

V Mirage je parkovanie zdarma 2 hodiny a v Auparku 6 hodín teraz cez sviatok.
andrej58
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 02 Nov 2012, 10:03
Predkovia z oblasti: Orava,Marmárosziget

Takže pání a dámy,
ďakujem za príjemne strávené popoludnie vo Vašom kruhu. Bolo to pre mňa poučné a zaujmavé.
Vďaka patrí hlavne aj organizátorovi.
stanley4
Dátum registrácie: 05 Mar 2013, 16:26
Predkovia z oblasti: hlavne Liptov (Partizánska Ľupča), Horná Nitra (Chrenovec), Severná Morava (Troubelice)

Taktiež ďakujem všetkým zúčastneným za príjemne strávené popoludnie, mnoho zaujímavých informácií, nápadov a inšpirácie.
lubica10
Člen
Člen
Dátum registrácie: 27 Okt 2012, 15:32
Predkovia z oblasti: Študenc- Smolenice, Baďura- Buková-Rohožník, Mészáros-Horný Bar,Marcell,Miščí-Poprad-Zubák

Dakjem za krasny den vela novych poznatkou a infornacii a tesim sa na dalsie prijemne stretnutie :P
Tereza
Dátum registrácie: 19 Okt 2012, 22:18

Pripájam sa s poďakovaním za zorganizované stretnutie. Teším sa, že som spoznala účastníkov fóra. Vďaka za rady.
Obsivan
Člen
Člen
Dátum registrácie: 18 Máj 2013, 10:38
Predkovia z oblasti: Terchova, Teplička nad Váhom, Gbeľany, Bela, Mojš, Riečnica

Taktiež ďakujem za prijemné posedenie. Ak to bude možné tak určite prídem na ďalšie stretnutie.
Napísať odpoveď