Dobry den,
hladam niekoho na vyhladanie predkov v Bratislave a okoli.
Co sa tyka udajov z katastra s tym nemam problem, problematicke su pre mna, ale ostatne institucie ako matrika a rozne archivy.
Hladam tak niekoho na dlhodobu spolupracu v tejto oblasti.
Co sa tyka odmena za vykonanu pracu ta je na dohode.
s pozdravom
Kozlovsky
Spolupraca
- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Neviem co konkretne mate na mysli pod archivmi a matrikami, najma z pohladu slovenskej legislativy (zive matriky Vam nemoze zistovat neznama osoba).
- duros
- Administrátor
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Plna moc na zistovanie dat z matrik 1906 a mladsich Vam na Slovensku nepomoze.
Dakujem za informaciu, to som nevedel ze to nie je mozne. Ked som nieco ja zistoval na matrike tak som to vzdy zistil, kazdopadne matrika nie je jedine miesto kde sa nieco da zistit
, su aj ine institucie.

- duros
- Administrátor
Ak Vam poskytli na matrike udaje o osobach, s ktorymi nie ste v priamom pribuzenskom vztahu, urobili tak protizakonne, ale stava sa to. Vzhladom na SK-legislativu sa nikto "nepribuzny" nemoze zaviazat k takejto spolupraci. Ak ide o udaje spred r. 1906 je to uz ine.