Family Search - problem
Zdravim vas
ja som mal podobny problem pred časom a zistil som cez provaidera Orange Optika a pravdepodobne ste všetci co ste ten problem mali boli prave na optike ze v piringovom centre partnera Orenge tato stranka bola bloknuta z neznamych dovodou .... operator sa my moc ospravedlnoval ked som na tento problem poukazal a cca do dvoch dni bol odstraneny cize nie vzdy moze byt problem na strane vasej ale aj u provaidera ... zdalo sa my to preto cudne lebo ak som bol s laptopom inde tak my to slo a aj u orange na 3G sieti to slo a bol tol len problem optiky ......
ja som mal podobny problem pred časom a zistil som cez provaidera Orange Optika a pravdepodobne ste všetci co ste ten problem mali boli prave na optike ze v piringovom centre partnera Orenge tato stranka bola bloknuta z neznamych dovodou .... operator sa my moc ospravedlnoval ked som na tento problem poukazal a cca do dvoch dni bol odstraneny cize nie vzdy moze byt problem na strane vasej ale aj u provaidera ... zdalo sa my to preto cudne lebo ak som bol s laptopom inde tak my to slo a aj u orange na 3G sieti to slo a bol tol len problem optiky ......
-
- Veterán
- Dátum registrácie: 16 Apr 2013, 13:51
- Predkovia z oblasti: Okolie Trnavy - Bučany, Trakovice, Brestovany, Šúrovce, Pastuchov, Zavar. Trnka, Briedik, Silný, Bohunický.
Pred par rokmi mi cez "Internet na doma" (ci ako sa to vola) od Orange neisiel napr. pobox.skIgorkoH napísal:... pred časom a zistil som cez provaidera Orange...
-
- Veľmi aktívny člen
- Dátum registrácie: 08 Jan 2013, 21:06
- Predkovia z oblasti: Skačany, Hradište, Veľká a Malá Lehota, Veľké Pole, Bánov, Budapešť, Mezice (ČR)
Ahojte, zhruba týždeň registrujem, že cez Firefox mi nezobrazuje snímky (obrázky), vždy mi vypíše: "Error loading image. Please try again later.", pričom napr. cez Explorer mi to ide. Nie som si vedomý, že by som niečo odinštaloval a pod. Neviete, ako by som to mohol opäť sfunkčniť aj cez Firefox? Ďakujem.
- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Co tak precistit cache prehliadaca?Richard napísal:Ahojte, zhruba týždeň registrujem, že cez Firefox mi nezobrazuje snímky (obrázky), vždy mi vypíše: "Error loading image. Please try again later.", pričom napr. cez Explorer mi to ide. Nie som si vedomý, že by som niečo odinštaloval a pod. Neviete, ako by som to mohol opäť sfunkčniť aj cez Firefox? Ďakujem.
-
- Veterán
- Dátum registrácie: 02 Nov 2012, 10:03
- Predkovia z oblasti: Orava,Marmárosziget
mne napríklad nejde vyhľadávanie indexov...vždy mi napíše pri akomkoľvek mene No records found for Name: , to isté mi robí aj goo..chro..
Obrázky mi zobrazuje aj stránky matrík. ??? čo s tým, ...catche som prečistil, mozi..u preinštaloval a stále to isté.
Obrázky mi zobrazuje aj stránky matrík. ??? čo s tým, ...catche som prečistil, mozi..u preinštaloval a stále to isté.

Richard napísal:Ahojte, zhruba týždeň registrujem, že cez Firefox mi nezobrazuje snímky (obrázky), vždy mi vypíše: "Error loading image. Please try again later.", pričom napr. cez Explorer mi to ide....

-
- Veľmi aktívny člen
- Dátum registrácie: 08 Jan 2013, 21:06
- Predkovia z oblasti: Skačany, Hradište, Veľká a Malá Lehota, Veľké Pole, Bánov, Budapešť, Mezice (ČR)
Vyzerá to tak, že pomohlo, ďakujem.duros napísal:Co tak precistit cache prehliadaca?Richard napísal:Ahojte, zhruba týždeň registrujem, že cez Firefox mi nezobrazuje snímky (obrázky), vždy mi vypíše: "Error loading image. Please try again later.", pričom napr. cez Explorer mi to ide. Nie som si vedomý, že by som niečo odinštaloval a pod. Neviete, ako by som to mohol opäť sfunkčniť aj cez Firefox? Ďakujem.
-
- Veterán
takže preinštaloval som mozilu, prečistil registre, vyčistil catche, vypol antivirový program, vypol fireval...NIČ, nejde mi to ani cez chrome ani cez explorer...má niekto prosím Vás nejaký nápad čo by som ešte s tým mohol urobiť?andrej58 napísal:mne napríklad nejde vyhľadávanie indexov...vždy mi napíše pri akomkoľvek mene No records found for Name: , to isté mi robí aj goo..chro..
-
- Veterán
takže vyskúšal som to aj na inom počítači pripojenom na ten istý wifi router, nejde....reštartoval som wifi...nič...kua kde je problémandrej58 napísal:takže preinštaloval som mozilu, prečistil registre, vyčistil catche, vypol antivirový program, vypol fireval...NIČ, nejde mi to ani cez chrome ani cez explorer...má niekto prosím Vás nejaký nápad čo by som ešte s tým mohol urobiť?andrej58 napísal:mne napríklad nejde vyhľadávanie indexov...vždy mi napíše pri akomkoľvek mene No records found for Name: , to isté mi robí aj goo..chro..