Sarmanyova - kam patril Hnilec?
- 
				Trenkie
 - Iniciatívny člen

- Dátum registrácie: 02 Apr 2015, 09:42
 - Predkovia z oblasti: Markušovce, Sp.Štiavnik,Hôrka č.Ondrej, Vlková,Teplička,Vyšné Repaše, Novoveská Huta,Hnilčík,Hnilec
 - Kontaktovať používateľa:

Ahojte, nevie mi niekto prosim pozriet v knizke od sermanyovej pod akou obcou najdem matricke zaznamy z obce Hnilec? na tej madarskej stranke sa nevyznam 
 Vďaka

Naposledy upravil/-a duros v 17 Aug 2015, 14:10, upravené celkom 1 krát.

Dôvod: Upraveny nazov, povodne nicnehovoriaci nazov "Kniha od Sermanyovej".

Dôvod: Upraveny nazov, povodne nicnehovoriaci nazov "Kniha od Sermanyovej".
- duros
 - Administrátor

- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
 - Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce

RK - Hnilec
EV - do r. 1857 Nalepkovo, potom (resp. aj dovtedy) Spisska Nova Ves
Zid - Spiska Nova Ves

EV - do r. 1857 Nalepkovo, potom (resp. aj dovtedy) Spisska Nova Ves
Zid - Spiska Nova Ves
- 
				Trenkie
 - Iniciatívny člen

- Dátum registrácie: 02 Apr 2015, 09:42
 - Predkovia z oblasti: Markušovce, Sp.Štiavnik,Hôrka č.Ondrej, Vlková,Teplička,Vyšné Repaše, Novoveská Huta,Hnilčík,Hnilec

Ďakujem pekne, ale potom mi nejde do hlavy ze na familysearch hnilec nie je, moze byt ze sa matriky nezachovali? alebo to mormoni nenaskenovali?

- duros
 - Administrátor

- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
 - Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce

Stara znama vec - udaje mladsie ako 100 rokov: https://familysearch.org/search/catalog ... =691364-50Trenkie napísal:Ďakujem pekne, ale potom mi nejde do hlavy ze na familysearch hnilec nie je, moze byt ze sa matriky nezachovali? alebo to mormoni nenaskenovali?
http://www.geni.sk/kde-hladat-slovenske-matriky/