Slovenská genealogicko-heraldická spoločnosť
Potvrdzujem že stránka http://www.genealogy-heraldry.sk/slo/slovak.htm je nedostupná.
- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Ked som sa svojho casu (zaciatkom tohto roka) hlasil za clena SGHS, bola stranka v zanedbanom stave, mnohe veci nefungovali. Upozornil som ich na to. Predpokladam, ze sa toho niekto chytil a konecne sa nieco deje.
-
- Veľmi aktívny člen
- Dátum registrácie: 08 Jan 2013, 21:06
- Predkovia z oblasti: Skačany, Hradište, Veľká a Malá Lehota, Veľké Pole, Bánov, Budapešť, Mezice (ČR)
Mohli by sa pozviechať. O odpojení web stránky mohli informovať na FB stránke, ale to by ju najprv museli mať
Keby bola ich aktivita aspoň na 20 % v porovnaní s Českou genealogickou a heraldickou spoločnosťou v Prahe, tak by to bolo super. Ale možno sa blýska na lepšie časy 

- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Mozno sa nieco dozvieme na konferencii...
viewtopic.php?f=30&t=7738
viewtopic.php?f=30&t=7738
-
- Veterán
- Dátum registrácie: 16 Apr 2013, 13:51
- Predkovia z oblasti: Okolie Trnavy - Bučany, Trakovice, Brestovany, Šúrovce, Pastuchov, Zavar. Trnka, Briedik, Silný, Bohunický.
Domena bola do 20.10. 2015 mesiac v stave HELD (exspirovala), t.j. nebolo za nu zaplatene, ale cakalo sa este na platbu - preto nebola funkcna. Do 20.10.2015 mohla SGHS domenu zaplatit. Urcite im chodilo kopec mailov o tom, ze to treba zaplatit. Teraz po domene skocil jeden zo slovenskych registratorov a ma ju pravdepodobne na biznis. Domena je v stave OK do 19.10.2016