prosim o radu - prevzatie priezviska?
-
- Aktívny člen
- Dátum registrácie: 21 Okt 2013, 12:42
- Predkovia z oblasti: Kovaľ,Holomaň-Kočiš,Petro-Pavolko,Beď,Dlhé Klčovo,Nižný Hrušov,Hencovce,Trebišov
Hľadám predkov dedkovej strany.Viem,že jeho mama,moja pra babka Mária Kovaľová rodená Petrová sa narodila v Hencovciach.Našla som v tejto dedine viacej rodín s týmto priezviskom,tak neviem celkom isto priradiť jej rodičov.Lenže viem,že každý ju volal nie iba Petrová ale Petro-Pavolková. Takže som si do vyhľadávača zadala priezvisko otca Petro a našla som zase viacej zhôd,len pri jednej som sa pristavila,keďže jej otec sa asi volal Mihály Krajniyk a jeho manželka sa volala Mária Pavolko. Mohli by to byť rodičia mojej prapra babky. Používali sa takéto kombinácie mien,ak v obci žilo viacej rodín s rovnakým priezviskom?
Naposledy upravil/-a duros v 25 Feb 2016, 13:36, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: "Prosim o radu" je prilis vseobecne
Dôvod: "Prosim o radu" je prilis vseobecne
- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Vidim, ze uz sa realizuje Patrik, tak neviem, co napise...ale na stranke p. Kasmana rodokmen.com som prave pred par dnami rozoberal tuto temu s uzivatelom lubomir 1983. Ked som si pozrel jeho rodokmen, zistil som, ze ide prave o Petro-Pavelko. Skuste kontaktovat aj jeho. Ked pozriete chat tej stranky, hladajte prvy prispevok z 11.2.
Konkretne - kedze nepozname odkazy na konkretne osoby, nevieme roky, tazko sa nam radi. Keby ste aspon datumy dali...
Konkretne - kedze nepozname odkazy na konkretne osoby, nevieme roky, tazko sa nam radi. Keby ste aspon datumy dali...
-
- Aktívny člen
- Dátum registrácie: 21 Okt 2013, 12:42
- Predkovia z oblasti: Kovaľ,Holomaň-Kočiš,Petro-Pavolko,Beď,Dlhé Klčovo,Nižný Hrušov,Hencovce,Trebišov
duros napísal:Vidim, ze uz sa realizuje Patrik, tak neviem, co napise...ale na stranke p. Kasmana rodokmen.com som prave pred par dnami rozoberal tuto temu s uzivatelom lubomir 1983. Ked som si pozrel jeho rodokmen, zistil som, ze ide prave o Petro-Pavelko. Skuste kontaktovat aj jeho. Ked pozriete chat tej stranky, hladajte prvy prispevok z 11.2.
Maria Kovaľová rod.Petrová 28.3.1907
jej matka Mária Petro rod.Krajnyik 28.3.1881 pri tomto datume si nie som ista,kedze som nasla viacej moznych rodicov s menom Petro v obci
babka Márie Kovaľovej Mária Pavolko a otec Mihály Krajnyik datum narodenia neviem
Mária Kovaľová bola za slobodna Petrová,takto je uvadzana aj na matrike,lenze v obci a okoli ju volali Petro-Pavolková
- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Zmazal som svoj prispevok, lebo som si neskoro vsimol, ze jan Vam to uz nasiel...