Skusenosti s platenym genealogom

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
Sandra
Dátum registrácie: 23 Mar 2016, 10:38
Predkovia z oblasti: rod: Kotzig

Dobry vecer, moje patranie uviazlo na mrtvom bode, a tak to chcem skusit cez plateneho genealoga. Mate s niektorym skusenosti? Konkretne som sa dopytovala na cenu u www.centroconsult.sk Nerada by som totiz narazila na podvodnika. Dakujem.
Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

Pána Dr. Nagya poznám osobne, bol aj na našom prvom stretnutí. Je to seriózny človek, s bohatými skúsenosťami a navyše pozná a pátra aj v maďarskom prostredí, čo práve Vy potrebujete. Vrelo odporúčam!
Sandra
Dátum registrácie: 23 Mar 2016, 10:38
Predkovia z oblasti: rod: Kotzig

duros napísal:Pána Dr. Nagya poznám osobne, bol aj na našom prvom stretnutí. Je to seriózny človek, s bohatými skúsenosťami a navyše pozná a pátra aj v maďarskom prostredí, čo práve Vy potrebujete. Vrelo odporúčam!
Dakujem, Vasa opoved ma velmi potesila. Tak idem do toho s panom Nagyom, snad bude uspesnejsi ako ja ;)
Napísať odpoveď