Siedme stretnutie amatérskych genealógov
- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
V tejto chvíli je nás 18-19. Oficiálna kapacita je menšia, ale 20 ľudí sa môže vojsť. Takže pán Martin, boli ste skôr, pokojne príďte. Pani Katharina, teoreticky jedna by mohla. Uvidím, čo mi odpovie organizátor.
Edit: teraz som s hrozou zistil, ze som zabudol zapocitat Andreja a Petru! No, budeme ako sardinky...
Edit: teraz som s hrozou zistil, ze som zabudol zapocitat Andreja a Petru! No, budeme ako sardinky...
- duros
- Administrátor
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Miestenky sú zakúpené na R 811 s odchodom z BA o 8:01 h do vozňa č. 3 (od rušňa šiesty, od konca tretí), kupé 2 (20-tkové čísla) a 3 (30-tkové čísla), teda spolu 12 miest. Pridať sa k nám teda môžu aj dangol a VeronikaBB v Šuranoch.
-
- Veterán
- Dátum registrácie: 27 Mar 2016, 17:25
- Predkovia z oblasti: Golembiovský: Slovensko, Poľsko, Ukrajina, Rakúsko, Maďarsko, Kónya/Kóńa, Jánošík: Branč, Krajčovič, Gyűrűsi: Komjatice, Nesvady
Ďakujem. Neviem ako VeronikaBB, ale ja mám miestenku tiež do vozňa 3 /č.45/, ale ak by ste mali voľné miesto, rada sa k Vám pridám. Ktorým vlakom domov? Stačí si kúpiť lístok a miestenku, keď vystúpime vo Zvolene?
- duros
- Administrátor
Miestenky naspäť nie sú potrebné. To len ráno smerom z Bratislavy chodieva viac ľudí. Lístok si môžete kúpiť kedykoľvek, ale radšej skôr, ak budeme utekať na poslednú chvíľu na vlak

Ale ic volakde!