Dobrý deň,
nepodarilo sa mi nájsť formuláre na záznamy o členoch rodiny, môžete ma prosím nasmerovať, kde by som ich našla?
ďakujem
Katka
Tlačivá
-
- Veterán
- Dátum registrácie: 20 Júl 2016, 12:24
- Predkovia z oblasti: Marianka, Stupava, Mást, Borinka a ďalšie obce Záhoria, Záhorská Bystrica
myslíš v nejakom sčítaní obyvateľstva, alebo kde?
Dobrý deň,
prosim kde na tejto stránke nájdem prázdne tlačivá - formuláre, na ručné zapisovanie údajov, spomínané na str. 173 v knihe Ako zostaviť rodokmeň - je tam odkaz na túto stránku, ale zrejme to už nie je aktuálne?
ďakujem ErikaK
prosim kde na tejto stránke nájdem prázdne tlačivá - formuláre, na ručné zapisovanie údajov, spomínané na str. 173 v knihe Ako zostaviť rodokmeň - je tam odkaz na túto stránku, ale zrejme to už nie je aktuálne?
ďakujem ErikaK
-
- Aktívny člen
- Dátum registrácie: 11 Okt 2015, 21:07
- Predkovia z oblasti: Záhorie
Dobrý deň ErikaK,
nie, už to nie je aktuálne a zdá sa, že sme ich hľadali iba my dve
V dnešnej dobe sa aj tak všetko zapisuje elektronicky, je to rýchlejšie.
Majte sa,
S pozdravom
Katka
nie, už to nie je aktuálne a zdá sa, že sme ich hľadali iba my dve
V dnešnej dobe sa aj tak všetko zapisuje elektronicky, je to rýchlejšie.
Majte sa,
S pozdravom
Katka
Dobrý deň Katka,
ďakujem za reakciu. Som začiatočník, chcela som začať s utriedením nazbieraných dokumentov do šanonov a k tomu sa mi zdalo praktické začať s papierovou formou zapisovania zoznamu archivovaných dokladov. Vytvorím si teda niečo sama.
Prajem všetko dobré
Erika
ďakujem za reakciu. Som začiatočník, chcela som začať s utriedením nazbieraných dokumentov do šanonov a k tomu sa mi zdalo praktické začať s papierovou formou zapisovania zoznamu archivovaných dokladov. Vytvorím si teda niečo sama.
Prajem všetko dobré
Erika