Potvrdenie otca dieťaťa bez jeho záznamu o svadbe - VYRIEŠENÉ

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
milestone
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 02 Jan 2013, 20:17

marek13164 napísal: 16 Nov 2021, 09:13 Dobrý deň,
po dvoch rokoch sa mi podarilo uzatvoriť pátranie po osobách z tohto príspevku, Jánovi Sándorovi a Zuzane Bodovej. Tak dlho hlavne kvoli neveľmi ochotným úradníkom na úradoch v Rimavskej Sobote, roznemu presúvaniu matričných kníh do archívov atď. Nakoniec to klaplo až v ŠA BB pobočka RS.

Prečo píšem tento príspevok? Pretože ešte raz, aj keď po dvoch rokoch, chcem veľmi špeciálne poďakovať milestone. Bez príspevku, ktorý je označený v citácii, a bez matričných záznamov z Maďarska, na ktoré som dostal link, by som sa absolútne nemal čoho chytiť a ešte teraz tápal v tme.
Mockrát ďakujem za pomoc, milestone! ;)
Dobrý deň,
na Váš príspevok sa nedá nereagovať, minimálne zo slušnosti k Vám. Ďakujem Vám, za Vaše verejné poďakovanie na fóre! ;) Keby som to nebola ja, myslím si, že by Vám rovnakou odpoveďou pomohol niekto z kolegov.

Sú tu viacerí kolegovia, ktorí si rovnako zaslúžia srdečné poďakovanie za ich znalosti, skúsenosti a čas. Naopak, boli tu aj takí, ktorí nás nepozdravili, nepoprosili a nepoďakovali za pomoc. :( Zemeguľa sa točí ďalej, takže žiadna panika. :D
marek13164
Iniciatívny člen
Iniciatívny člen
Dátum registrácie: 13 Nov 2014, 13:53

To je samozrejmé, poďakovanie za hromadu rád, ktoré som tu získal, patrí celému fóru. Bez neho by som dosť možno ani nikam nedospel, tu som odpozoroval, ako sa aspoň priblížiť Vašim schopnostiam profesionálov.
Za túto konkrétnu vetvu rodostromu, ktorú som dlho nemohol odomknúť, ale poďakovanie patrí Vám ;)
Napísať odpoveď