Dobrý deň, pomaly sa snažím indexovať. Dnes som si skúsil zadať do filtra v kolónke Priezvisko ? - aby som zobrazil hárky, ktoré ktosi nevedel prečítať - možno sa mi niečo podarí rozlúštiť. Po zadaní znaku a stlačení Enter (alebbo TAB) stránka však vypísala túto hlášku: An exception occurred while executing a query: SQLSTATE[HY000]: General error: 3688 Syntax error in regular expression on line 1, character 1.
Neviete, ako si dať zobraziť tie hárky, ktoré sú v kolónke Priezvisko označené ako ?. Ak zadám do kolónky Priezvisko reálne priezvisko, tak vyhľadávanie funguje správne. Ďakujem.
Sčítacie hárky - 1940 - aplikácia
-
- Dátum registrácie: 31 Máj 2020, 18:34
- Predkovia z oblasti: Streženice, Púchov; Karas, Kočkovský
Dobrý deň, koho môžem kontaktovať ohľadom (asi) technickej chyby na stránke www.scitacieharky.sk? Pre obec Streženice (Púchov) zobrazuje len 4 hárky, napriek tomu, že na Slovakiane je ich cez 100. Chcela som sa pustiť do indexovania
- patricius95
- Veterán
- Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:08
- Predkovia z oblasti: Ličartovce → Zakarovský, Ruské Pekľany → Koscik, Havranec → Leľo, Nitr. Streda → Trenčiansky
Dobrý deň,katka.01 napísal: ↑28 Jan 2024, 13:16 Dobrý deň, koho môžem kontaktovať ohľadom (asi) technickej chyby na stránke www.scitacieharky.sk? Pre obec Streženice (Púchov) zobrazuje len 4 hárky, napriek tomu, že na Slovakiane je ich cez 100. Chcela som sa pustiť do indexovania
mne z danej obce po vyhľadaní zobrazí 131 hárkov. Skúste premazať cache, alebo otestujte stránku cez iný prehliadač...
S pozdravom
Patrik Zakarovský
Patrik Zakarovský
-
- Dátum registrácie: 31 Máj 2020, 18:34
- Predkovia z oblasti: Streženice, Púchov; Karas, Kočkovský
Asi som mala napísať, že mám na mysli rok 1930. Nezobrazuje mi to ani na inom prehliadači, ani na inom PC. Hárky sú tam len k roku 1940. Keď vyberiete rok 1930, ukáže vám to niečo okrem tých štyroch? Slovakiana ich tam má 110, takže dostupné sú, naozaj neviem, v čom môže byť problémpatricius95 napísal: ↑28 Jan 2024, 15:36Dobrý deň,katka.01 napísal: ↑28 Jan 2024, 13:16 Dobrý deň, koho môžem kontaktovať ohľadom (asi) technickej chyby na stránke www.scitacieharky.sk? Pre obec Streženice (Púchov) zobrazuje len 4 hárky, napriek tomu, že na Slovakiane je ich cez 100. Chcela som sa pustiť do indexovania
mne z danej obce po vyhľadaní zobrazí 131 hárkov. Skúste premazať cache, alebo otestujte stránku cez iný prehliadač...
- patricius95
- Veterán
- Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:08
- Predkovia z oblasti: Ličartovce → Zakarovský, Ruské Pekľany → Koscik, Havranec → Leľo, Nitr. Streda → Trenčiansky
Nie, z r. 1930 mi naozaj zobrazuje len 4 hárky.katka.01 napísal: ↑29 Jan 2024, 19:48 Asi som mala napísať, že mám na mysli rok 1930. Nezobrazuje mi to ani na inom prehliadači, ani na inom PC. Hárky sú tam len k roku 1940. Keď vyberiete rok 1930, ukáže vám to niečo okrem tých štyroch? Slovakiana ich tam má 110, takže dostupné sú, naozaj neviem, v čom môže byť problém
S pozdravom
Patrik Zakarovský
Patrik Zakarovský