V sčítacích hárkoch v obci Čajkov som sa stretol s prešktnutými priezviskami (priezvisko za slobodna)
napr. https://www.slovakiana.sk/kulturne-objekty/cair-ko16x4z . Indexovať aj tie prešktnuté? Vďaka.
Slovakiana rok 1930 - sčítacie hárky
- patricius95
- Veterán
- Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:08
- Predkovia z oblasti: Ličartovce → Zakarovský, Ruské Pekľany → Koscik, Havranec → Leľo, Nitr. Streda → Trenčiansky
Dobrý deň,
dnes som si všimol, že mi na Slovakiane nefunguje dezoomify. Nejaký tip, ako by som stiahol sčítacie hárky zo stránky? Vďaka...
dnes som si všimol, že mi na Slovakiane nefunguje dezoomify. Nejaký tip, ako by som stiahol sčítacie hárky zo stránky? Vďaka...
S pozdravom
Patrik Zakarovský
Patrik Zakarovský
-
- Dátum registrácie: 12 Jan 2016, 19:24
- Predkovia z oblasti: Liptov (dolný a stredný), Spiš (Zamagurie, Poľský Spiš, okres Levoča), Kysuce, Zemplín (okres Trebišov)
Áno, dezoomify má nejaký problém s parsovaním JSON formátu, niečo tam možno zmenili, aby to zablokovali, alebo je to chyba samotného dezoomify, pretože ten formát je správny (žiadne updaty dezoomify neboli). Štandardné spôsoby sťahovania však naďalej fungujú (tak ako aj na scitacieharky.sk). Ak máte konkrétny zoznam hárkov na stiahnutie, tak mi pošlite správu a môžem sa na to pozrieť.patricius95 napísal: ↑19 Dec 2023, 11:54 Dobrý deň,