Evanjelická matrika (Horné) Sľažany

Staré matriky, digitalizácia, aké informácie nájdete v matrikách.
laco
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 11 Apr 2014, 20:01
Predkovia z oblasti: Nitrianský Hrádok, Bánov - Rosival, Necpaly - Justh, Bratislava a Záhorie - Klempa

Zdravím všetkých,

hľadám, kde by mohol byť pokrstený evanjelik narodený v Nevidzanoch. Na http://csaladfa.palmai.eu/felvidekiak/ som našiel, že asi Horné Sľažany.

Kód: Vybrať všetko

HORNÉ SĽAŽANY              FELSŐ-SZELEZSÉNY                  N                                          Kerület: Nitra 	(ma a következő helységhez tartozik: Sľažany )   	
Ag. evangélikus lelkészi hivatal
Egyházkerület: Horné Sľažany és Dolné Sľažany (ma a következő helységhez tartozik:Sľažany), Beladice, Hosťovce, Jelenec, Nemčiňany, Nevidzany, Nová Ves nad Žitavou, Slepčany, Vieska nad Žitavou, Zlaté Moravce
Anyakönyvek: születési: 1827-1894
                       házassági: 1827-1894
                            halotti: 1827-1894
V katalógu na FamilySearch som však našiel len katolícke matriky.

Máte niekto informáciu, či sú tieto matriky niekde zamiešané medzi iné obce, alebo je potrebné ísť do Ivanky pri Nitre?

Ďakujem

Laco
laco
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 11 Apr 2014, 20:01
Predkovia z oblasti: Nitrianský Hrádok, Bánov - Rosival, Necpaly - Justh, Bratislava a Záhorie - Klempa

Skúsim ešte raz - tie Horné Sľažany nie sú na FamilySearch? Lebo nejako ich neviem nájsť.

Laco
Používateľov profilový obrázok
patricius95
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:08
Predkovia z oblasti: Ličartovce → Zakarovský, Ruské Pekľany → Koscik, Havranec → Leľo, Nitr. Streda → Trenčiansky

Podľa datovania evanjelickej matriky (začiatok v r. 1827) tipujem, že pôjde o druhopis matriky. ŠA NR z mne neznámych dôvodov nedigitalizoval druhopisy vôbec. Zajtra sa tam chystám k bádaniu, ak nezabudnem, opýtam sa priamo na túto matriku.
S pozdravom
Patrik Zakarovský
Napísať odpoveď