Dobrý deň,
aj ja sa rád zúčastním
15. stretnutie amatérskych genealógov
už sa teším 

- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Takých bude určite viac. Ale nič Vám nebráni v tom, podeliť sa s vlastnými problémami, či skúsenosťami. Evidujem Vás.
Dobry den
prihlasujem sa na 15. stretnutie
Pozdravuje
Imrich Vrťo
Pozdravuje
Imrich Vrťo
- duros
- Administrátor
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Jééééjj, Imriško, teším sa!Imrich napísal: 15 Apr 2025, 19:09 Dobry den
Pozdravuje
Imrich Vrťo

-
- Veľmi aktívny člen
- Dátum registrácie: 08 Jan 2013, 21:06
- Predkovia z oblasti: Skačany, Hradište, Veľká a Malá Lehota, Veľké Pole, Bánov, Budapešť, Mezice (ČR)
A vracia sa aj jeden stratený genealóg
Veľmi rád prídem.
A možno by som mohol odprezentovať ako sa mi pred pár dňami konečne podarilo v jednej vetve prelomiť rok 1920. Ide o nemecké obyvateľstvo z obce Veľké Pole, ktoré bolo po vojne odsunuté. Ale nie je to vlastne až tak "komplikované". A nie som si istý, či by som to stihol (ešte čakám na nejaké potvrdzujúce doklady z matriky). A nechcem sa ani vnucovať.
Predsa, som vlastne nováčik. Môžem aj tíško sedieť a šúchať nohami.

A možno by som mohol odprezentovať ako sa mi pred pár dňami konečne podarilo v jednej vetve prelomiť rok 1920. Ide o nemecké obyvateľstvo z obce Veľké Pole, ktoré bolo po vojne odsunuté. Ale nie je to vlastne až tak "komplikované". A nie som si istý, či by som to stihol (ešte čakám na nejaké potvrdzujúce doklady z matriky). A nechcem sa ani vnucovať.

- duros
- Administrátor
Vitaj späť!!! Len sa nikam neschovávaj do kúta a pekne si priprav prezentáciu!Richard napísal: 16 Apr 2025, 18:59 A vracia sa aj jeden stratený genealógVeľmi rád prídem.
A možno by som mohol odprezentovať ako sa mi pred pár dňami konečne podarilo v jednej vetve prelomiť rok 1920. Ide o nemecké obyvateľstvo z obce Veľké Pole, ktoré bolo po vojne odsunuté. Ale nie je to vlastne až tak "komplikované". A nie som si istý, či by som to stihol (ešte čakám na nejaké potvrdzujúce doklady z matriky). A nechcem sa ani vnucovať.Predsa, som vlastne nováčik. Môžem aj tíško sedieť a šúchať nohami.