Dobrý deň,
aj ja sa rád zúčastním
15. stretnutie amatérskych genealógov
už sa teším 

Dobry den
prihlasujem sa na 15. stretnutie
Pozdravuje
Imrich Vrťo
prihlasujem sa na 15. stretnutie
Pozdravuje
Imrich Vrťo
-
- Veľmi aktívny člen
- Dátum registrácie: 08 Jan 2013, 21:06
- Predkovia z oblasti: Skačany, Hradište, Veľká a Malá Lehota, Veľké Pole, Bánov, Budapešť, Mezice (ČR)
A vracia sa aj jeden stratený genealóg
Veľmi rád prídem.
A možno by som mohol odprezentovať ako sa mi pred pár dňami konečne podarilo v jednej vetve prelomiť rok 1920. Ide o nemecké obyvateľstvo z obce Veľké Pole, ktoré bolo po vojne odsunuté. Ale nie je to vlastne až tak "komplikované". A nie som si istý, či by som to stihol (ešte čakám na nejaké potvrdzujúce doklady z matriky). A nechcem sa ani vnucovať.
Predsa, som vlastne nováčik. Môžem aj tíško sedieť a šúchať nohami.

A možno by som mohol odprezentovať ako sa mi pred pár dňami konečne podarilo v jednej vetve prelomiť rok 1920. Ide o nemecké obyvateľstvo z obce Veľké Pole, ktoré bolo po vojne odsunuté. Ale nie je to vlastne až tak "komplikované". A nie som si istý, či by som to stihol (ešte čakám na nejaké potvrdzujúce doklady z matriky). A nechcem sa ani vnucovať.

- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Vitaj späť!!! Len sa nikam neschovávaj do kúta a pekne si priprav prezentáciu!Richard napísal: ↑16 Apr 2025, 18:59 A vracia sa aj jeden stratený genealógVeľmi rád prídem.
A možno by som mohol odprezentovať ako sa mi pred pár dňami konečne podarilo v jednej vetve prelomiť rok 1920. Ide o nemecké obyvateľstvo z obce Veľké Pole, ktoré bolo po vojne odsunuté. Ale nie je to vlastne až tak "komplikované". A nie som si istý, či by som to stihol (ešte čakám na nejaké potvrdzujúce doklady z matriky). A nechcem sa ani vnucovať.Predsa, som vlastne nováčik. Môžem aj tíško sedieť a šúchať nohami.