15. stretnutie amatérskych genealógov

Stretnutia, názory, odkazy...
jozef56
Iniciatívny člen
Iniciatívny člen
Dátum registrácie: 29 Apr 2017, 13:13
Predkovia z oblasti: Maťašovský,Lešondák,Halcin -Smižany,Sp.N.Ves,Rolova Huta,Kežmarok

Dobrý deň,
aj ja sa rád zúčastním
Používateľov profilový obrázok
wera
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 15 Sep 2012, 23:31

už sa teším :-)
MateZ
Dátum registrácie: 09 Apr 2025, 15:13
Predkovia z oblasti: Lutila, Papradno

Pozdravujem, môžem sa zúčastniť len ako pozorovateľ a poslucháč?
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

MateZ napísal: 10 Apr 2025, 11:16 Pozdravujem, môžem sa zúčastniť len ako pozorovateľ a poslucháč?
Takých bude určite viac. Ale nič Vám nebráni v tom, podeliť sa s vlastnými problémami, či skúsenosťami. Evidujem Vás.
Liptov
Nováčik
Nováčik
Dátum registrácie: 11 Feb 2016, 00:06
Predkovia z oblasti: Tabak-Trepáč

Dobrý deň,
potvrdzujem moju účasť. Ďakujem
DD
Imrich
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:16
Kontaktovať používateľa:

Dobry den
prihlasujem sa na 15. stretnutie
Pozdravuje
Imrich Vrťo
duros
Administrátor
Administrátor
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

Imrich napísal: 15 Apr 2025, 19:09 Dobry den
prihlasujem sa na 15. stretnutie
Pozdravuje
Imrich Vrťo
Jééééjj, Imriško, teším sa! ;) 17...
Richard
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Dátum registrácie: 08 Jan 2013, 21:06
Predkovia z oblasti: Skačany, Hradište, Veľká a Malá Lehota, Veľké Pole, Bánov, Budapešť, Mezice (ČR)

A vracia sa aj jeden stratený genealóg :) Veľmi rád prídem.

A možno by som mohol odprezentovať ako sa mi pred pár dňami konečne podarilo v jednej vetve prelomiť rok 1920. Ide o nemecké obyvateľstvo z obce Veľké Pole, ktoré bolo po vojne odsunuté. Ale nie je to vlastne až tak "komplikované". A nie som si istý, či by som to stihol (ešte čakám na nejaké potvrdzujúce doklady z matriky). A nechcem sa ani vnucovať. :) Predsa, som vlastne nováčik. Môžem aj tíško sedieť a šúchať nohami.
duros
Administrátor
Administrátor
Kontaktovať používateľa:

Richard napísal: 16 Apr 2025, 18:59 A vracia sa aj jeden stratený genealóg :) Veľmi rád prídem.

A možno by som mohol odprezentovať ako sa mi pred pár dňami konečne podarilo v jednej vetve prelomiť rok 1920. Ide o nemecké obyvateľstvo z obce Veľké Pole, ktoré bolo po vojne odsunuté. Ale nie je to vlastne až tak "komplikované". A nie som si istý, či by som to stihol (ešte čakám na nejaké potvrdzujúce doklady z matriky). A nechcem sa ani vnucovať. :) Predsa, som vlastne nováčik. Môžem aj tíško sedieť a šúchať nohami.
Vitaj späť!!! Len sa nikam neschovávaj do kúta a pekne si priprav prezentáciu! ;-)
Napísať odpoveď