Dobrý deň, rád by som sa dozvedel kde by som mohol naraziť na deti dákej osoby pričom jedno žilo iba pár hodín-dní a asi 1-2 narodené mrtve a 4 živé ktoré žijú doteraz existuje dačo kde zistím všetky tieto deti či mrtve alebo živé? Pričom v tej dobe boli pôrody doma a tam iba dakto asistoval.
Ďakujem.
Kde hladat potomkov z 20. stor. - Velky Dur
Naposledy upravil/-a duros v 09 Mar 2013, 06:15, upravené celkom 2 krát.
Dôvod: Povodny nazov "Deti". Ako vseobecna otazka, este vseobecnejsi nazov. PISTE, PROSIM, KONKRETNY NAZOV TEMY!!! Nie je to prvykrat!
Dôvod: Povodny nazov "Deti". Ako vseobecna otazka, este vseobecnejsi nazov. PISTE, PROSIM, KONKRETNY NAZOV TEMY!!! Nie je to prvykrat!
Dôležitá vec je neprestať sa pýtať
, Prajem pekný deň, Dávid

tazko povedat, kde mozete narazit...dado11 napísal:Dobrý deň, rád by som sa dozvedel kde by som mohol naraziť na deti dákej osoby pričom jedno žilo iba pár hodín-dní a asi 1-2 narodené mrtve a 4 živé ktoré žijú doteraz existuje dačo kde zistím všetky tieto deti či mrtve alebo živé? Pričom v tej dobe boli pôrody doma a tam iba dakto asistoval.
Ďakujem.

ak sa pytate takto, ako ste sa opytal, nedozviete sa nic... otazka je prilis vseobecna... pytat sa treba vzdy maximalne konkretne s udanim vsetkych dostupnych informacii, co mate, potom aj odpoved bude za nieco stat...

No, lokalita: je Nitriansky kraj, tuším že levický okres a obec Veľký Dur (Dolný Dur)
roky sú tak medzi: 1940 - 1960 roky.
Katolícke vierovyznanie.
roky sú tak medzi: 1940 - 1960 roky.
Katolícke vierovyznanie.
Naposledy upravil/-a duros v 09 Mar 2013, 06:14, upravené celkom 1 krát.
Dôležitá vec je neprestať sa pýtať
, Prajem pekný deň, Dávid