Kde hladat potomkov z 20. stor. - Velky Dur

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
Používateľov profilový obrázok
dado11
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Dátum registrácie: 16 Feb 2013, 19:16

Dobrý deň, rád by som sa dozvedel kde by som mohol naraziť na deti dákej osoby pričom jedno žilo iba pár hodín-dní a asi 1-2 narodené mrtve a 4 živé ktoré žijú doteraz existuje dačo kde zistím všetky tieto deti či mrtve alebo živé? Pričom v tej dobe boli pôrody doma a tam iba dakto asistoval.
Ďakujem.
Naposledy upravil/-a duros v 09 Mar 2013, 06:15, upravené celkom 2 krát.
Dôvod: Povodny nazov "Deti". Ako vseobecna otazka, este vseobecnejsi nazov. PISTE, PROSIM, KONKRETNY NAZOV TEMY!!! Nie je to prvykrat!
Dôležitá vec je neprestať sa pýtať :) , Prajem pekný deň, Dávid
wera
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 15 Sep 2012, 23:31

dado11 napísal:Dobrý deň, rád by som sa dozvedel kde by som mohol naraziť na deti dákej osoby pričom jedno žilo iba pár hodín-dní a asi 1-2 narodené mrtve a 4 živé ktoré žijú doteraz existuje dačo kde zistím všetky tieto deti či mrtve alebo živé? Pričom v tej dobe boli pôrody doma a tam iba dakto asistoval.
Ďakujem.
tazko povedat, kde mozete narazit... :? , mozno keby ste napisal nieco blizsie..1. o aku dobu sa jedna... (napr. 70. roky 19. storocia)... 2. ake vierovyznanie...3. aka lokalita...... pripadne dalsie ....
ak sa pytate takto, ako ste sa opytal, nedozviete sa nic... otazka je prilis vseobecna... pytat sa treba vzdy maximalne konkretne s udanim vsetkych dostupnych informacii, co mate, potom aj odpoved bude za nieco stat... :idea:
dado11
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Dátum registrácie: 16 Feb 2013, 19:16

No, lokalita: je Nitriansky kraj, tuším že levický okres a obec Veľký Dur (Dolný Dur)
roky sú tak medzi: 1940 - 1960 roky.
Katolícke vierovyznanie.
Naposledy upravil/-a duros v 09 Mar 2013, 06:14, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Povodny nazov "Deti". Ako vseobecna otazka, este vseobecnejsi nazov. PISTE, PROSIM, KONKRETNY NAZOV TEMY!!! Nie je to prvykrat!
Dôležitá vec je neprestať sa pýtať :) , Prajem pekný deň, Dávid
Napísať odpoveď