Oravska priehrada

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
Veronika
Dátum registrácie: 15 Apr 2013, 13:13

Dobrý deň, chcela by som sa Vás opýtať či sa vo Vašom archíve nenajdu neake spisy, knihy alebo kroniky o obciach zatopených dedín terajšej Oravskej priehrady. Za odpoveď ďakujem.
Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

Dobrý deň, asi ste si našu stránku pomýlili so stránkou niektorého archívu. Nedisponujeme žiadnymi archiváliami, okrem kópií tých vecí, ktoré sa týkajú našich vlastných rodokmeňov. Snažíme sa pomáhať amatérskym bádateľom v oblasti genealógie.
Veronika

Prepáčte, ale táto stránka, kde sa môžem obrátiť na moju otázku mi bola odporúčaná zo stránky geni.sk (Štátny archív v Dolnom Kubíne)
Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

Ano, povodne na stranke geni.sk bola moznost pridavat komentare pod jednotlive clanky, co vsak mnohi nepochopili a kladli prave otazky tohto typu prave pod clankami k jednotlivym archivom v domneni, ze komunikuju s archivom. Preto bolo pridavanie komentarov uzatvorene a pod vsetkymi clankami sa tak objavuje defaultne oznamenie o tom, ze diskutovat je mozne na tomto fore. Ak sa teda chcete dopatrat odpovede na Vasu otazku, odporucam Vam kontaktovat priamo archiv v Dolnom Kubine. Kontakty najdete tu: http://www.minv.sk/?statny-archiv-v-byt ... olny-kubin
Veronika

Ďakujem Vám :)
Napísať odpoveď