Stretnutie amaterskych genealogov
-
- Veterán
- Dátum registrácie: 31 Mar 2013, 16:25
- Predkovia z oblasti: Jaslovský, Fridrich, Záhorie, Svätý Jur, Kaufmann, Payer, Šuša
Aj ja by som sa chcela pridať a poďakovať za podnetné a priateľské stretnutie. Veľmi sa mi to páčilo a bola by som rada, keby sme sa takto stretli aj o rok.
- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Vdaka, ale ja dufam, ze sa stretneme skor ako o rokmasu napísal:Aj ja by som sa chcela pridať a poďakovať za podnetné a priateľské stretnutie. Veľmi sa mi to páčilo a bola by som rada, keby sme sa takto stretli aj o rok.

-
- Člen
- Dátum registrácie: 25 Mar 2013, 23:12
Od toho stretnutia, vždy keď si čítam príspevky ľudí, ktorí tam boli a viem aj ich nick, tak mi tie príspevky znejú v hlave s vašimi hlasmi
super bolo!

- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
Napodobne... a som rad, ze sa Vam pacilo:-)constance4 napísal:Od toho stretnutia, vždy keď si čítam príspevky ľudí, ktorí tam boli a viem aj ich nick, tak mi tie príspevky znejú v hlave s vašimi hlasmisuper bolo!