Vierovyznanie v obci

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
AndyT
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 16 Apr 2013, 13:51
Predkovia z oblasti: Okolie Trnavy - Bučany, Trakovice, Brestovany, Šúrovce, Pastuchov, Zavar. Trnka, Briedik, Silný, Bohunický.

Potrebujem zistit pocet obyvatelov RK a EAV v jednotlivych scitaniach po obciach. Existuje nejaka stranka? Nie som si isty, ale zda sa mi, ze v minulosti som taku (alebo podobnu) videl, ale nevenoval som jej velku pozornost. Vdaka.
Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

Nieco mate na tom odkaze, co ste pridali prednedavnom (zo statistickeho uradu) a potom tu mame od Fényesa Éleka: Magyarország geographiai szótára, mellyben minden város, falu és puszta, betürendben körülményesen leiratik a Janosa Dvorzsaka: Magyarország helységnévtára.
Ale Dvorzsaka najdete na viacerych strankach digitalizovaneho, napr. aj tutok: http://kt.lib.pte.hu/cgi-bin/kt.cgi?kon ... talom.html
AndyT
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 16 Apr 2013, 13:51
Predkovia z oblasti: Okolie Trnavy - Bučany, Trakovice, Brestovany, Šúrovce, Pastuchov, Zavar. Trnka, Briedik, Silný, Bohunický.

Hej, tu publikaciu zo statistickeho uradu som uz pozeral. Za ostatne linky dakujem.
Napísať odpoveď