Tretie stretnutie amaterskych genealogov

3angel
Nováčik
Nováčik
Dátum registrácie: 02 Nov 2013, 13:19
Predkovia z oblasti: Szelessy, Novotny / Čachtice

Rad sa pridám.
lubica10
Člen
Člen
Dátum registrácie: 27 Okt 2012, 15:32
Predkovia z oblasti: Študenc- Smolenice, Baďura- Buková-Rohožník, Mészáros-Horný Bar,Marcell,Miščí-Poprad-Zubák

Aj ja sa pripájam, nastupujem v Trnave.
andrej58
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 02 Nov 2012, 10:03
Predkovia z oblasti: Orava,Marmárosziget

Pripájam sa na 90% (10% si nechám ak sa v práci niečo zmrví :evil: ), idem z Oravy... vidím to na vlak 8.44 z Kraľovian
Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

Zatial je nas 15. Rad by som este tento tyzden potvrdil v restauracii pocet ludi, takze prosim tych, ktori maju zaujem, nech mi co najskor daju vediet.
Zatial su prihlaseni: masu, wera, obsivan, richard, jojo, tereza, patricius95, Imrich, 3angel, andrej58, finnrose, dara3, Kobielský a ja s Marekom.
laco
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 11 Apr 2014, 20:01
Predkovia z oblasti: Nitrianský Hrádok, Bánov - Rosival, Necpaly - Justh, Bratislava a Záhorie - Klempa

A môžu sa zúčastniť aj ľudia, ktorí objavili túto skupinu až teraz nedávno? Horšie je, že ešte neviem povedať na 100%, že sa zúčastním, len tak na cca 70%.

Laco
duros
Administrátor
Administrátor
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

laco napísal:A môžu sa zúčastniť aj ľudia, ktorí objavili túto skupinu až teraz nedávno? Horšie je, že ešte neviem povedať na 100%, že sa zúčastním, len tak na cca 70%.

Laco
Nikto to tu nema vyarendovane, ziadne privilegia... :-) Vsetci su rovnako vitani, stretavame sa preto, aby sme si vymenili skusenosti, snazime sa pozvat aj nejakych odbornikov, ktori nam co-to mozu poradit. Verte, ze doteraz sme sa vzdy rozchadzali neradi - dalo by sa dlho diskutovat.
Monina
Nováčik
Nováčik
Dátum registrácie: 22 Jan 2013, 09:56

Zdravím..ja by som tiež chcela dojsť, druhé stretko bolo super. Ale neviem to presne...ak by som predsa len náhodou došla, bude nejaké voľné miesto, keďže musíte nahlásiť počet osôb?
duros
Administrátor
Administrátor
Kontaktovať používateľa:

Monina napísal:Zdravím..ja by som tiež chcela dojsť, druhé stretko bolo super. Ale neviem to presne...ak by som predsa len náhodou došla, bude nejaké voľné miesto, keďže musíte nahlásiť počet osôb?
Ale urcite! V najhorsom pripade sa najdu nejake volne kolena ;-)
Hanka
Dátum registrácie: 26 Apr 2014, 14:00

Zatiaľ sa na stránke snažím len zorientovať. Mám aj ja záujem prísť na stretnutie amatérskych genealógov do Žiliny. Zdraví Hanka z Prievidze
duros
Administrátor
Administrátor
Kontaktovať používateľa:

Hanka napísal:Zatiaľ sa na stránke snažím len zorientovať. Mám aj ja záujem prísť na stretnutie amatérskych genealógov do Žiliny. Zdraví Hanka z Prievidze
Uz ste na zozname :-)
Ak pride laco na 100%, tak je nas 18.
Napísať odpoveď