Tretie stretnutie amaterskych genealogov

Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

Odkaz pre cestujucich z BA, resp. TT: miestenky su zabezpecene na R 603 (odch. 7.55) vo vozni c. 5 (cca v strede vlaku) v kupe c. 5 a 6, teda miesta 5X a 6X. Zraz ako minule pri orieskovom stanku (alebo rovno vo vlaku). Cestovne listky si musite zakupit sami.
andrej58
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 02 Nov 2012, 10:03
Predkovia z oblasti: Orava,Marmárosziget

Pojde niekto rýchlikom Dargov? zhruba príchod do ZA o 11.15?
duros
Administrátor
Administrátor
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

andrej58 napísal:Pojde niekto rýchlikom Dargov? zhruba príchod do ZA o 11.15?
Myslis Dargov od Kosic... s tym pojde asi Patrik (patricius95).
patricius95
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:08
Predkovia z oblasti: Ličartovce → Zakarovský, Ruské Pekľany → Koscik, Havranec → Leľo, Nitr. Streda → Trenčiansky

Zdravím, nechcel som odpovedať, kým nebudem mať lístok - nakoniec idem s Dargovom vo vozni č. 3 (miesto 63) spolu s ďalšími dvoma nadšencami. Na stretnutie sa už teraz teším :-)
S pozdravom
Patrik Zakarovský
Tereza
Dátum registrácie: 19 Okt 2012, 22:18

Cestujem Dargovom z Košíc vo vozni č. 3 s Patrikom
lubica10
Člen
Člen
Dátum registrácie: 27 Okt 2012, 15:32
Predkovia z oblasti: Študenc- Smolenice, Baďura- Buková-Rohožník, Mészáros-Horný Bar,Marcell,Miščí-Poprad-Zubák

nastupujem v Trnave :P
andrej58
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 02 Nov 2012, 10:03
Predkovia z oblasti: Orava,Marmárosziget

Bude sa Vás teda v 3 vozni v Kraľovanoch pokúšať vyhľadať jeden plešatý pán :twisted: ak nie tak potom v Žiline na stanici 8-)
duros
Administrátor
Administrátor
Kontaktovať používateľa:

A kto ide este od KE okrem Patrika a Terezy? Tusim si to musim znovu preratat, kolko nas bude...tusim to bude tentoraz ucastnicky rekord :-)
casper911
Aktívny člen
Aktívny člen
Dátum registrácie: 18 Okt 2012, 00:28
Predkovia z oblasti: Lanči, Lancsin z Pruského a okolia, Andraščík a Ondko zo Sabinova a okolia, Veľké Uherce

Fiiiha, tak tomu sa hovori do tretice silna zostava. :) Velmi som sa chcel opat zucastnit, dufal som do poslednej chvile, ale pracovne povinnosti to bohuzial zariadili inak.... Vsetkym ucastnikom prajem ako vzdy - skvely zazitok! :)
laco
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 11 Apr 2014, 20:01
Predkovia z oblasti: Nitrianský Hrádok, Bánov - Rosival, Necpaly - Justh, Bratislava a Záhorie - Klempa

duros napísal:Ak pride laco na 100%, tak je nas 18.
Takže môj status účasti sa dostáva do štádia ak ma neprejde auto tak idem.

Žiliny znalých účastníkov sa chcem spýtať, že kde je navhodnejšie parkovať.

Laco
Napísať odpoveď