MyHeritage - kolko platite?

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
MartinaS
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Dátum registrácie: 21 Jún 2019, 12:24
Predkovia z oblasti: Pezinok, Raca, Oslany, Vylok

Zdravim,
Pred dvomi rokmi som ako darcek od manzela dostala predplatne Na MyHeritage - Complet. Vtedy za neho zaplatil 119.37 euro vratane DPH. Rok neskor som si neodkontrolovala datum fakturacie, a stiahli nam automaticky z kreditky predlzenie na dalsi rok, to bolo uz 349,69 Euro (opat vratane DPH). Tento rok som sa tomu chcela vyhnut, zavolala som im tam, ze chcem zrusit Complet, a znizit ucet na Premium, alebo Premium Plus. Po dlhom prehovarani, aby som si to este rozmyslela, mi poslali akciovu ponuku, na Premium Plus za 129 euro bez DPH, takze spolu 156,09. Toto som potom zaplatila. Ale zistila som, ze predlzili mi iba na Premium, tj. do 2500 osob v rodokmeni. To by nebol az taky velky problem, este by som mala 700 osob rezervu, ale s tymto novym uctom sa skoro vobec neda pracovat tak ako som bola zvyknuta, stale mi tam vypisuje ponuku na upgrade predplatneho, a potom sa zablokuje.
Samozrejme, v pondelok im zavolam znovu. Ale chcela by som vediet, kolko platite vy momentalne za ucet na MyHeritage vy. Vobec sa mi nedari najst aktualny cennik pre ostatnych ludi, chcela by som si to porovnat c cenami, ktore si vypytali odomna.
Zdravim, Martina
rsl
Nováčik
Nováčik
Dátum registrácie: 22 Okt 2016, 21:55
Predkovia z oblasti: Bývalá Nitrianska a Bratislavská župa

Pozdravujem, ja som platil ročný poplatok 131,40 EURO. Už si nespomínam, koľko to bolo v USD. Zabudol som sa totiž odhlásiť zo skúšobného členstva zadarmo :oops:
Napísať odpoveď