Všetkých pozdravujem!
Potrebujem prosím poradiť ohľadom odkazovania v mojej práci na rodný list a iné matričné doklady, ktoré mám fyzicky doma. Je nato nejaký zaužívaný tvar, štandard, či norma? Ako to robíte Vy dajme tomu? Ďakujem.
Odkazovanie na matričné doklady
-
- Dátum registrácie: 07 Nov 2020, 16:13
- Predkovia z oblasti: Takáč, Lučenec, Panické Dravce, Múčka, Lysica, Laťák, Lokca
- patricius95
- Administrátor
- Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:08
- Predkovia z oblasti: Ličartovce → Zakarovský, Ruské Pekľany → Koscik, Havranec → Leľo, Nitr. Streda → Trenčiansky
Zdravím, neuvádzate, o akú prácu ide, či je to BP/DP alebo len domáca tvorba rodokmeňa. Pokiaľ ide o DP, potom je štandardom pôvodnú listinu pridať k práci ako prílohu a v texte jednoducho odkázať na danú prílohu. Zaužívaný tvar, štandard, resp. norma k takýmto listinám neexistuje a je to len na každom autorovi, ako dané listiny do textu zapracuje.Jakub Michael Takáč napísal: ↑07 Nov 2020, 17:20 Všetkých pozdravujem!
Potrebujem prosím poradiť ohľadom odkazovania v mojej práci na rodný list a iné matričné doklady, ktoré mám fyzicky doma. Je nato nejaký zaužívaný tvar, štandard, či norma? Ako to robíte Vy dajme tomu? Ďakujem.
S pozdravom
Patrik Zakarovský
Patrik Zakarovský
-
- Dátum registrácie: 07 Nov 2020, 16:13
- Predkovia z oblasti: Takáč, Lučenec, Panické Dravce, Múčka, Lysica, Laťák, Lokca
Ďakujem pekne. Ide o domácu tvorbu rodokmeňa, avšak chcel by som aby výsledok bol čo najprofesionálnejší.