Svadby ľudí z Oravskej Lesnej

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
MichalP
Dátum registrácie: 15 Júl 2024, 09:57
Predkovia z oblasti: Pojezdál Oravská Lesná Slovensko

Dobrý deň prajem. Poprosil by som o niekoľko rád. Pátram po svojich predkoch cez stránku Family Serach, prehľadávam tam cirkevné knihy a dostal som sa vo svadbách do roku 1789 z Oravskej Lesnej, predtým svadby pravdepodobne mali v Klin-Zakamenne tam som sa dostal do roku 1779 čo sa týka mojich predkov, no následne neviem nájsť miesto kde mávali svadby predtým nakoľko Klin-Zakamenné má svadby do roku 1777. Za každú radu vopred ďakujem
Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

MichalP
Dátum registrácie: 15 Júl 2024, 09:57
Predkovia z oblasti: Pojezdál Oravská Lesná Slovensko

Ďakujem Vám. Škoda no, lebo čo sa týka krstení to mám takto Oravská Lesná predtým krstili v Zakamennom a predtým v Lokcikde mám až do roku 1742 predka, medzičasom sa mi podarilo nájsť aj krstenie v roku 1738 v Starej Bystrici rodičia dieťaťa sú tí istý ako v Lokci a tak isto majú písané bydlisko Erdodka.
Napísať odpoveď