Návrh 15. stretnutia

Stretnutia, názory, odkazy...
Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

Všetkých Vás pozdravujem a želám všetko dobré v novom roku, veľa genealogických úspechov!

ospravedlňujem sa, že sme nezorganizovali stretnutie na jeseň, ale proste - nevydalo...
Jarné stretnutie síce navrhujem zatiaľ len predbežne, ale podľa výsledkov ankety sa rozhodneme jednak na mieste, druhak aj podľa miesta uvidíme, či bude daný termín voľný.
Takže návrh je na 10. mája 2025.
Od Vás očakávam sem, alebo do emailu návrhy na prednášajúceho, ale hlavne vyjadrenie sa v ankete, či má byť stretnutie organizované v Bratislave, alebo vo Zvolene. Snažili sme sa doteraz o Zvolen z toho dôvodu, aby to mali bližšie aj tí z východu, ale nadobudli sme pocit, že do Bratislavy chodí viac ľudí na stretnutie. Preto Vám budem povďačný, ak sa vyjadríte v ankete, ktoré miesto preferujete, resp. kam by ste určite prišli (nie že tu budem mať 20 hlasov na Zvolen a nakoniec príde 5 ľudí!). Anketu ponechám cca mesiac.

Vďaka za porozumenie!
dangol
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 27 Mar 2016, 17:25
Predkovia z oblasti: Golembiovský: Slovensko, Poľsko, Ukrajina, Rakúsko, Maďarsko, Kónya/Kóńa, Jánošík: Branč, Krajčovič, Gyűrűsi: Komjatice, Nesvady

Dobrý večer,
ako prednášajúcu by som si veľmi priala pani Nádašskú. Uprednostňujem Bratislavu.
Pekný večer všetkým.
duros
Administrátor
Administrátor
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

dangol napísal: 23 Jan 2025, 19:47 Dobrý večer,
ako prednášajúcu by som si veľmi priala pani Nádašskú. Uprednostňujem Bratislavu.
Pekný večer všetkým.
Dobrý večer, nad tou som uvažoval aj ja. Aj ste hlasovali?
dangol
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 27 Mar 2016, 17:25
Predkovia z oblasti: Golembiovský: Slovensko, Poľsko, Ukrajina, Rakúsko, Maďarsko, Kónya/Kóńa, Jánošík: Branč, Krajčovič, Gyűrűsi: Komjatice, Nesvady

Dobrý večer,
nie, nehlasovala som.
Dari
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:30
Predkovia z oblasti: Trebaczky, Sztankovics obce v okolí Piešťan

Dobrý večer.

Som za Bratislavu.
Pani Nádaská by mohla byť.

Dari
duros
Administrátor
Administrátor
Kontaktovať používateľa:

Dari napísal: 25 Jan 2025, 18:29 Dobrý večer.

Som za Bratislavu.

Dari
Hlasovali ste?
Monicina
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 21 Okt 2021, 12:23
Predkovia z oblasti: Podunajská nížina, okolie Kráľovského Chlmca, Berežská oblasť v Zakarpatskej Rus

Dobrý deň. Navrhujem skúsiť pozvať niekoho z pobočky FamilySearch v Bratislave, aby nás informoval o novinkách, budúcich plánoch a čo všetko sa tam dá vidieť (čo nie je na FS), eventuálne s ním prebrať aj nedostatok, ktoré tam sú.
duros
Administrátor
Administrátor
Kontaktovať používateľa:

Monicina napísal: 26 Jan 2025, 17:23 Dobrý deň. Navrhujem skúsiť pozvať niekoho z pobočky FamilySearch v Bratislave, aby nás informoval o novinkách, budúcich plánoch a čo všetko sa tam dá vidieť (čo nie je na FS), eventuálne s ním prebrať aj nedostatok, ktoré tam sú.
Som s ním v kontakte, ak bude môcť, prisľúbil účasť.
Larova_Marie
Dátum registrácie: 16 Sep 2024, 23:55
Predkovia z oblasti: Čierny Balog

Dobrý den, také bych se ráda zúčastnila Vašeho setkání, 10.5. je dobrý termín, osbně bych upřednostila Zvolen, ale ráda se podívám i do Bratislavy.
Dari
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:30
Predkovia z oblasti: Trebaczky, Sztankovics obce v okolí Piešťan

duros napísal: 25 Jan 2025, 19:15
Dari napísal: 25 Jan 2025, 18:29 Dobrý večer.

Som za Bratislavu.

Dari
Hlasovali ste?
Ano
Napísať odpoveď