Sobáš Horné Saliby

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
marek1689
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Dátum registrácie: 06 Feb 2017, 07:35
Predkovia z oblasti: Hronské Kosihy, Hronské Kľačany, Starý Tekov, Čajkov, Rybník, Neded, Vlčany, Andovce, Selice, Mostová

Dobrý deň,

neviem si dať rad so sobášom Martina Faltusza a Terézie Labuzay. Žili v Horných Salibách, kde mali deti Jána, Alžbetu, Julianu a Evu: https://www.familysearch.org/sk/search/ ... ame=lab%2A

Sobáš som v Horných Salibách nenašiel. Rovnako som ho nenašiel ani v Galante. Nejaká rada, kde hľadať?

Ďakujem.
Používateľov profilový obrázok
patricius95
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:08
Predkovia z oblasti: Ličartovce → Zakarovský, Ruské Pekľany → Koscik, Havranec → Leľo, Nitr. Streda → Trenčiansky
Kontaktovať používateľa:

Dobrý deň, odkiaľ pochádzala nevesta?
S pozdravom
Patrik Zakarovský
marek1689
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Dátum registrácie: 06 Feb 2017, 07:35
Predkovia z oblasti: Hronské Kosihy, Hronské Kľačany, Starý Tekov, Čajkov, Rybník, Neded, Vlčany, Andovce, Selice, Mostová

Nepoznám miesto narodenia. Meno Labuzay nemá výskyt, ale hľadaním som prišiel na meno Klabuzay, ale Teréziu nenachádzam. Priezvisko sa vyskytovalo v Galante, Košútoch, Mosatovej a v Kajali, ani v jednej som sobáš nenašiel. Asi mni nezostane iné ako prejsť všetky matriky Galantského okresu.
Napísať odpoveď